top

Ски за ски туринг Hagan

Ските Hagan skit са модели, базирани на богатия опит на австрийския производител. Те са идеални за планински условия както при изкачване, така и при спускане.
Вижте като Grid List

3 Продукти

 1. -25%
  Ски за ски туринг Hagan Core 84
  Ски за ски туринг Hagan Core 84
  с включен ДДС 899,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 929,99 лв. (-3%)
  препоръчителна цена на производителя 1203,99 лв. (-25%)

  списък с желания

 2. -37%
  Ски за ски туринг Hagan Pure 90
  Ски за ски туринг Hagan Pure 90
  с включен ДДС 649,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 609,99 лв. (+7%)
  препоръчителна цена на производителя 1039,99 лв. (-37%)

  списък с желания

 3. -21%
  Ски за ски туринг Hagan Pure 83 Ski 2.0
  Ски за ски туринг Hagan Pure 83 Ski 2.0
  с включен ДДС 499,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 509,99 лв. (-1%)
  препоръчителна цена на производителя 639,99 лв. (-21%)

  списък с желания

на страница
Вижте като Grid List

3 Продукти

Изчисти

Ски за ски туринг на Hagan - широка гама от модели за всеки

Искате ли първия си чифт ски туристически ски? Или може би още един ултралек модел? Нещо за дете, за първото му пътуване извън утъпканите пътища? Каквото и да търсите, ще го намерите в портфолиото на австрийската марка Hagan Ските за ски туринг на Hagan са изключително широка гама от модели. От ултралеки състезателни модели с малка ширина под краката до широки дъски, които ви позволяват да играете в дълбока снежна пудра. Марката се фокусира върху доказани решения и висококачествени материали. Благодарение на това тя е призната и уважавана в много страни. Нейните ски са спечелили многобройни награди и отличия в реномирани списания и на най-големите събития в бранша.

Усъвършенствана конструкция, базирана на опита

Както споменахме по-рано, туристическите ски на Хаган разполагат с изключително широка гама от модели. Както начинаещите, така и опитните любители на ски-туризма ще намерят продукт за себе си тук. Използваните материали правят ските особено леки и същевременно здрави. Портфолиото включва ски с различни размери на прилягане. Универсалните модели със средна широчина, оборудвани с рокер, са особено лесни за управление и позволяват бързо започване на завой. Това ги прави подходящи както за ски туризъм, така и за каране по обработени писти. Ските за ски туризъм на Hagan също са широки модели, които ще бъдат оценени от всички любители на фрийрайд. Те са изработени от материали, които осигуряват по-голяма гъвкавост, което позволява на ските да се справят уверено с технични терени и същевременно да пестят енергия. Компанията проектира своите ски в Австрия, а производството им се възлага на външни изпълнители в Европа. Сърцевините на ските се изработват от популус и пауловния. В зависимост от модела, подсилванията се изработват от фибростъкло или титан, което е добре познато на любителите на ски.

Проверете туристическите ски на Hagan в офертата на планински магазин 8a.bg

В нашия онлайн магазин ще намерите много модели ски, проектирани от този австрийски производител. Заедно с тях можете да закупите и специални Ски за ски туризъм Hagan, които ще бъдат перфектно съчетани с пързалянето на Вашите ски. Универсалността на тези модели означава, че те могат да се използват при широк спектър от снежни условия. Усъвършенстваната отзивчива конструкция ви позволява уверено да управлявате ските си както при къси, така и при дълги завои. Лекотата на дъските ще ви спести много усилия при изкачванията, което ще ви позволи да преодолявате още по-дълги разстояния.