top

Един от най-големите магазини outdoor в Европа

About us background
НАШИТЕ ЦЕННОСТИ
PASJA

Марката 8a е създадена от страстта към катеренето и с течение на времето разширява асортимента си, включвайки и други дейности. Сред служителите ни има много хора, които не могат да си представят по-добър начин за прекарване на почивния ден от това да натоварят раницата и да се отправят към планината. Защото на никое друго място не се чувстваме толкова свободни и удовлетворени.

Страстта е тази, която ни свързва най-силно с нашите клиенти. Тя ни позволява да се усмихваме един на друг на пътеката, когато пътеките ни се пресекат. И вероятно те ще се пресекат повече от веднъж.

PRODUKT

Вече имаме над триста марки в асортимента си, но никога не сме били и няма да бъдем фиксирани върху това да имаме бързо 500 или 1000. Качеството винаги е на първо място. Отдел, съставен от истински специалисти в областта на outdoor, отговаря за подбора на продуктите, които вече предлагаме, както и за добавянето на нови производители към нашата оферта.

Редовно проверяваме новите марки, за да имаме нещо както за покорителите на осемхилядници, така и за неделните туристи. Но ние ги включваме в нашата оферта, само когато можем да отговорим с "да" на въпроса "дали сами бихме ги използвали?".

PLANETA

Възползваме се изцяло от всички възможности и красотата, които ни дарява Земята. Затова се чувстваме длъжни да й дарим същото. От много време насам клиентите ни получават нашите пратки в екологични картонени опаковки, които могат да се използват повторно. Запечатваме ги с хартиено тиксо и разнасяме стоките до магазините си с електрически автомобил.

Паркът Panattoni, в който се намира централата ни, притежава сертификат BREEAM Excellent, който удостоверява, наред с други неща, нашата екологичност. Отдаваме голямо значение на това да получим възможно най-много предложения от марки, чиито ценности са сходни с нашите.

HARMONIA

Когато сме на работа, съсредоточаваме се върху нея на 100 процента. Това гарантира, че поръчаните продукти ще пристигнат до вратата Ви на мига. В стационарните ни магазини можете да разчитате на професионално обслужване, а на нашия уебсайт можете лесно да намерите интересуващите Ви продукти.

По този начин ние се грижим и за правилния баланс между работата и личния живот. Това е така, защото отлично разбираме колко важна е правилната почивка за здравето на тялото, но и на душата. Ето защо, ние се грижим правилно да се презаредим през свободното си време - за предпочитане в близък контакт с природата.

CELE

Имаме големи мечти, със сигурност. Искаме да достигнем нови върхове в света outdoor - в крайна сметка сме магазин с планинско потекло. От магазин в жилищна кооперация се превърнахме в лидер в Централна и Източна Европа. От фирма с няколко служители достигнахме до марка, позната във все повече страни на Стария континент.

Но в същото време в нашето ДНК е заложено всичко, което правим, да се прави с уважение към другите хора и света около нас. Оставаме верни на философията, която ни характеризира от първия ден. Клиентът винаги е бил, е и ще бъде на първо място за нас.

WSPARCIE

Седалището ни се намира на по-малко от половин час път с кола от мястото, където е роден един от най-изтъкнатите алпинисти в историята - Йежи Кукучка. Човекът, който става вторият човек в света, спечелил Хималайската корона, и чието съперничество с Райнхолд Меснер е съпреживявано от целия свят. Ето защо, ние не се боим от нашите най-смели мечти.

Вместо да гледаме с недоверие на най-смелите планински планове, ние веднага се захващаме за работа, за да помогнем за тяхното осъществяване. Нашите продукти вече са били "участници" в много изключително амбициозни експедиции. До най-високите върхове на всички континенти и до най-отдалечените части на земното кълбо.

Nasze liczby Nasze liczby wersja mobilna

НАШИТЕ ТОП МАРКИ