top

Велосипедни ремаркета за деца

Ремаркетата за велосипед за деца са отличен избор за пътувания с най-малките деца. Комфортните модели с възглавнички и сенник осигуряват удобство и защита от неблагоприятни метеорологични условия. Гамата от ремаркета за велосипеди за деца може лесно да се превърне в детска количка за джогинг.
Вижте като Grid List

10 Продукти

 1. -4%
  Комплект Thule Chariot Jogging Kit 1
  Комплект Thule Chariot Jogging Kit 1
  с включен ДДС 279,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 269,99 лв. (+4%)
  препоръчителна цена на производителя 293,99 лв. (-4%)

  списък с желания

 2. -3%
  Комплект Thule Chariot Jogging Kit 2
  Комплект Thule Chariot Jogging Kit 2
  с включен ДДС 319,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 299,99 лв. (+7%)
  препоръчителна цена на производителя 332,99 лв. (-3%)

  списък с желания

 3. Комплект Thule Chariot Cross Country Skiing Kit
  Комплект Thule Chariot Cross Country Skiing Kit
  с включен ДДС 586,99 лв.

  списък с желания

 4. Велосипедно ремарке Thule Chariot Lite2 - agave

  списък с желания

 5. Велосипедно ремарке Thule Chariot Lite1 - agave

  списък с желания

 6. -4%
  Велосипедно ремарке Thule Chariot Cross2 - majol.blue
  Велосипедно ремарке Thule Chariot Cross2 - majol.blue
  с включен ДДС 2329,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 2303,99 лв. (+2%)
  препоръчителна цена на производителя 2443,99 лв. (-4%)

  списък с желания

 7. Велосипедно ремарке Thule Chariot Cross1 - alaska

  списък с желания

 8. -4%
  Велосипедно ремарке Thule Chariot Cross1 - majol.blue
  Велосипедно ремарке Thule Chariot Cross1 - majol.blue
  с включен ДДС 2049,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 2026,99 лв. (+2%)
  препоръчителна цена на производителя 2149,99 лв. (-4%)

  списък с желания

 9. -3%
  Велосипедно ремарке Thule Chariot Sport1 - spe yellow
  Велосипедно ремарке Thule Chariot Sport1 - spe yellow
  с включен ДДС 2629,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 2879,99 лв. (-8%)
  препоръчителна цена на производителя 2736,99 лв. (-3%)

  списък с желания

 10. -2%
  Велосипедно ремарке Thule Chariot Sport1 - midnight black
  Велосипедно ремарке Thule Chariot Sport1 - midnight black
  с включен ДДС 2679,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 2879,99 лв. (-6%)
  препоръчителна цена на производителя 2736,99 лв. (-2%)

  списък с желания

на страница
Вижте като Grid List

10 Продукти

Изчисти

Велосипедното ремарке за деца е идеалният избор за активни родители

Ако обичате дейностите на открито и искате да спортувате с най-малките си деца, ремарке за велосипед за деца ще бъде най-добрият избор. Това е чудесно решение както за по-дълги, така и за по-кратки пътувания. В детската количка за велосипед децата имат не само достатъчна безопасност, но и висок комфорт при пътуване. Правилно профилираните седалки, меките предпазни колани и покритието от дъжд и въздушен напън осигуряват оптимални условия за пътуване. Благодарение на удобното велосипедно ремарке децата ще могат да подремнат много по време на пътуването. Важно е да се отбележи, че повечето ремаркета на известни производители могат да изпълняват допълнителни функции. Достатъчно е да прикачите допълнително колело отпред, за да превърнете ремаркето в детска количка Това е идеално решение за джогинг или разходка в полето, което ще ви позволи да откриете нови пътеки с децата си. За почитателите на ски спорта възможността за закрепване на ските към ремаркето ще бъде голямо предимство Със специален комплект тегличи това ремарке може да се тегли със ски за бягане в снега. Благодарение на това велосипедната количка за дете ще бъде покупка не само за летния сезон, но и за цялата година Това е чудесна новина за всички активни родители!

Количките на реномираните производители най-често се прикрепят към велосипеда по два начина. Най-популярният от тях е със специален адаптер, монтиран към оста на задното колело. Той дава възможност за бързо и ефективно закрепване и сваляне на ремаркето. Това е много удобно решение, което ви позволява да отидете бързо на екскурзия с деца в количка, както и за по-бързо обучение без ремарке. Инсталирането на адаптерите на два велосипеда ще позволи и бърза смяна на човека, който тегли децата по време на пътуването. По-рядко срещано решение е адаптер, монтиран към стойката на седалката или рамката на велосипеда.

Защо си заслужава да изберете марково ремарке за велосипед за дете?

Въпреки че всички ремаркета за велосипеди изглеждат много сходни от разстояние, след по-внимателно разглеждане на различните модели можете да видите значителни разлики. Само производителите, които са специализирани в производството на детски велосипедни колички, са в състояние да предложат продукт с най-високо качество. Първото предимство на марковите детски велосипедни ремаркета е техният изтънчен дизайн Всичко е подготвено по такъв начин, че не само да осигурява достатъчна здравина за дадено натоварване, но и да е функционално. Доброто ремарке за детски велосипед трябва да се сгъва лесно, когато искаме да го транспортираме с кола например. Възможността за бързо демонтиране на колелата или сгъване на теглича и конструкцията на ремаркето трябва да е интуитивна и лесна за изпълнение от един човек. Разбира се, всичко това не би било възможно без използването на материали от най-високо качество. Лекият алуминий и високоякостните пластмаси са, от една страна, леки, а от друга - наистина издръжливи. Благодарение на това ремаркето за велосипед ще може да се използва без повреди в продължение на много сезони.

Висшите модели на известните производители на ремаркета за велосипеди са оборудвани със система за абсорбиране на ударите. Те са особено полезни, когато вие и вашите деца се отклонявате от асфалтираните пътища. Допълнителното амортизиране на неравностите ще осигури на децата по-голям комфорт при пътуване и значително ще намали умората при по-дълги пътувания. Многофункционалните детски велосипедни колички, които функционират и като ремарке за велосипед и количка за джогинг, често са оборудвани и с изключително ефективни дискови спирачки. Те ще ви позволят да забавите количката, докато тичате по по-стръмен терен.

В 8a.bg ще закупите детски колички за велосипед

В нашето предложение предлагаме само най-висококачествените велосипедни колички за деца, които са идеални за различни маршрути. Усъвършенстваните конструкции предлагат лесно управление и висок комфорт за децата. Повечето модели са оборудвани с практични мрежести капаци за защита от насекоми по време на движение. Предлага се и навес за защита от дъжд в случай на лошо време. Той работи чудесно и при ярка слънчева светлина, като осигурява на децата известна сянка. В предната част, в допълнение към мрежата против комари, можете да спуснете прозрачно прозорче, за да се предпазите от вятър през по-студените дни. Доброто ремарке за детски велосипед разполага и с допълнително пространство за багаж В него можем да поставим всички необходими дребни предмети за едно дете, включително играчки, храна и напитки. Детската количка за велосипед е чудесен избор както за малчугани, които все още не могат да използват седалки за велосипед, така и за малко по-големи деца, за които ще бъде осигурен комфорт по време на по-дълги пътувания.