top

Мога ли да върна стоки, ако не ми харесват или не ми пасват?

Въпреки че правим всичко възможно, за да подобрим нашите описания, снимки и съвети за определяне на размера, понякога даден продукт не пасва или не отговаря на очакванията ни.

Предоставяме Ви 30 дни за внимателно изпитване на стоката. В рамките на тези 30 дни можете лесно да върнете стоките. Моля, имайте предвид, че приемаме само неизползвани артикули. Внимавайте да не премахнете етикетите и да не замърсите изделието. Стоките не трябва да имат следи от употреба.

Ако сте решили да върнете продукт, следвайте три прости стъпки. Моля, имайте предвид, че това не засяга законовото Ви право на отказ от договора, но следната процедура улеснява обработката.

1. Попълнете формуляра,

Моля, попълнете формуляра за връщане, приложен към пратката, за да можем да обработим връщането Ви възможно най-бързо. Формулярът за връщане е достъпен и тук:

Формуляра

2. Опаковайте стоката

Моля, върнете стоката в неповредена, оригинална опаковка и в съответната транспортна кутия.

3. Изпратете стоката

Изпратете продукта на посочения по-долу адрес и приложете попълнения формуляр за връщане към пратката.
Paxy – Snap Outdoor
Ul. Rayko Zhinzifov 27 (Econt DEPO)
3700 Vidin

Обикновено проверката и обработката на връщането отнемат максимум 7-14 дни. След това ще получите потвърждение по имейл за връщането. В зависимост от избрания метод на плащане е възможно средствата да бъдат възстановени след няколко дни.

Разходите по връщането са за сметка на клиента. Не забравяйте да запазите доказателството за изпращане на пратката с номера за проследяване - по този начин ще можете да проследите изпратените за връщане продукти.

- - - - - - - - - - - - - - - -

ЗАМЯНА?

Ако желаете да поръчате артикул в различен цвят или размер, върнете стоките, които не желаете, и направете нова поръчка. Това означава, че подходящият артикул ще бъде при Вас много по-скоро! Повече информация можете да намерите тук.

РЕКЛАМАЦИЯ?

При рекламация ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че процесът ще протече гладко и безпроблемно. Обобщихме цялата информация по този въпрос на нашата страница в рекламации.

ВЪПРОСИ?

Имате допълнителни въпроси или нужда от помощ? Очакваме с нетърпение да отговорим на въпроса Ви и ще се радваме да Ви помогнем! Свържете се с нас чрез формуляр за контакт.