top

Челници Black Diamond

Челниците Black Diamond са чудесни за осветяване на пътеката, при катерене или при скачане с парашут. Съществуват идеални челници, които отговарят на естеството на дейността.
Не можем да намерим подходящи продукти за маркиране.
Изчисти

Черни диамантени фарове

Перфектно изработените челници Black Diamond са чудесен помощник както по време на планински преходи, тренировки по бягане, приключенски състезания, така и за ежедневна употреба. Изключително удобните челни лампи на този американски производител са много удобни за използване. Всички модели се отличават с висока надеждност, така че са идеални дори за най-предизвикателните условия. Челните фенери Black Diamond са избор номер едно на всички катерачи, както и на любителите на трекинга и други планински дейности. Широката гама от модели ви позволява да съобразите перфектно челника с терена и метеорологичните условия. Предлагането варира от най-простите модели, предназначени за обикновено къмпингуване, до усъвършенствани челници, идеални за катерене или планински преходи в екстремни климатични условия.

Черни диамантени челници за всяка дейност

Богатото предлагане на този американски производител позволи създаването на голямо разнообразие от челници, които се справят еднакво чудесно по време на различни задачи. Най-мощният челник в цялата колекция - Black Diamond Icon - е изборът на най-взискателните потребители. Той се справя отлично с работата в предизвикателна планинска среда, като позволява оптимално осветяване на всяко препятствие. Това е идеалният избор за каране на ски и планинско катерене. Много високата яркост на светлината и възможността за закрепване на контейнера за батерии към лента или поставянето му в джоба, го превръщат в идеален модел за целогодишна употреба. Челните лампи Black Diamond Spot са изключително популярни. Този модел е най-универсалният вариант, което го прави избор на туристите и любителите на трекинга, както и на хората, които отиват на летен къмпинг. Много удобен и лек, в съчетание с разумна яркост на светлината. Марката BD предлага и модели, предназначени за планинско бягане, като например Sprinter. Това е перфектно балансирана челна лампа с акумулаторна батерия, разположена в задната част, която позволява на устройството да остане на главата дори по време на интензивно бягане. Специално подбраното вдлъбнато огледало позволява на челника да осветява пътеката и заобикалящата го среда, което е от решаващо значение, докато се движите бързо по труден терен. Най-простите модели челници, като Black Diamond Astro или Ion, са отличен избор за лек терен, както и за къмпинг или ваканционно пътуване. Моделите с презареждащи се батерии, които могат лесно да се зареждат, са много популярни. Тази технология, използвана в BD ReVolt, позволява на потребителя да използва челника често, без да се налага да купува безкраен брой батерии.

Изключителни челни лампи Black Diamond

Високите челни лампи Black Diamond имат някои изключителни характеристики, които правят използването им наистина лесно и удобно. Повечето от моделите са оборудвани с опция за плавно регулиране на яркостта, което дава възможност на всеки потребител да регулира перфектно интензитета на светлината за собствените си нужди. По този начин отпада необходимостта да се избира само един от ограничените режими на осветление. Освен това много от фаровете на този производител предлагат технологията Power Tap, която позволява на потребителя да увеличи яркостта до максимум само с едно бързо докосване на корпуса на лампата. Това решение позволява незабавен достъп до максималната яркост на фара при извънредни обстоятелства. Челните лампи на Black Diamond са както модели, захранвани с акумулаторни, така и с класически батерии, така че любителите на всяко едно от тези решения могат да намерят подходящия за себе си челен фар.