top

Часовници за бягане

Часовниците за бягане са малки конструкции с максимални възможности. Това ви позволява да изпълнявате тренировките си в планината и в града. Часовниците за бягане в 8a.bg са подкрепата, която заслужавате.
Не можем да намерим подходящи продукти за маркиране.
Изчисти

Тренировъчните часовници ви помагат да планирате тренировките си.

Спортните модели на Suunto, както и тези на други марки, предлагат редица функции по отношение на организацията на тренировките. Преди да излезете на пътеката, ще планирате маршрута, който искате да изминете, у дома пред компютъра си. Благодарение на GPS технологията ще бъдете лидер в следващите километри по планинска пътека или пътека в полето. Това означава, че никога няма да се изгубите, а също така ще се възползвате максимално от възможностите си по маршрута, който отговаря на спецификата на спортната дейност. Часовниците за бягане обаче работят отлично и без предварително планиране на маршрута, което ги прави изключително универсални. Когато бягате, карате колело или правите трекинг, те постоянно записват позицията ви, изминатото разстояние, надморската височина, на която се намирате, и темпото.

Всички необходими параметри могат да бъдат намерени в часовниците за бегачи.

Някои часовници за бягане се доставят с гръден ремък за измерване на сърдечния ритъм или имат такова решение в корпуса си. Благодарение на това пулсът на тялото ще се отчита постоянно, така че ще получите много ценна информация. Ще разберете на кои участъци от трасето сте били най-уморени и колко калории сте изгорили. Това ви позволява да подготвите по-добре следващите си тренировки, така че те да бъдат възможно най-ефективни. Часовниците за бягане записват разстоянието, скоростта на бягане или колоездене, както и височината, на която се движите, благодарение на мултиспортните си функции. Това означава, че у дома ще научите подробности за маршрута си. В същото време часовниците за бягане предоставят ценна информация, като например въздушно налягане, възможност за валежи, текуща температура и аларма за буря. Благодарение на това нищо няма да ви изненада и ще намерите навреме подслон, преди времето да се е влошило. Часовниците за бягане с компас и технологията GPS ще ви гарантират, че винаги ще следвате правилната посока и никога няма да се изгубите.

Висококачествени часовници за бягане - мултиспортни функции

Чудомерите като Suunto и тези на други марки имат обширни мултиспортни функции. В случая на финландския производител всеки от техните модели предлага около 80 различни режима. Това означава, че ще вземете своя часовник за бягане и на излет с планинско колело или на туристическа пътека и ще се възползвате от същите функции, които подпомагат усилията ви. Плуване, каяк, триатлон и др. Часовниците за бягане предлагат също така възможността да подготвите свой собствен режим и да организирате интервални тренировки, така че винаги ще получавате техническа подкрепа за своята дейност. Някои часовници за бягане също така подготвят план за възстановяване въз основа на извършената от вас тренировка. Това означава, че устройството прави за вас нещо, което не бихте искали да правите след физическо усилие. Както виждате, часовникът за бягане е изключително функционален и полезен дизайн, така че ще дадете още повече от себе си.

Високите часовници за бягане ви свързват със света

Suunto и другите часовници за бягане имат свои собствени приложения. Те работят в комбинация със смартфон и компютър, а функциите им са разнообразни. Ще организирате и планирате маршрута, който трябва да изминете, и ще получавате подробни отчети за тренировките. Освен това часовникът се свързва и с други приложения, които сте използвали досега. Strava и други изпълняват същите функции като приложенията на часовника. Производителите обаче осъзнават, че всеки има свои собствени навици. Благодарение на това можете да се свържете със спортната общност и да предприемете виртуални предизвикателства с всеки спортист/спортистка, който/която използва тези решения. След тренировка приложенията ви позволяват да споделяте резултатите в популярните социални мрежи. Часовниците за бягане също така ще ви позволят да получавате SMS съобщения, както и да ви информират за предстоящо телефонно обаждане. Това ще бъде много практично по време на бягане.

Надеждност и издръжливост на часовниците за бягане

Поради факта, че часовникът за бягане се използва в полеви условия, той трябва да бъде достатъчно издръжлив. За тази цел производителите използват много издръжливи метали и пластмаси, така че те ще издържат и на най-трудните условия. Плъзгащият се часовник за бегач се характеризира с ограничена податливост на надраскване, което ще работи и през следващите сезони. Хидроизолацията на тези конструкции е полезна и при дъжд и когато плувате в басейн или в езеро. Часовниците за бягане се характеризират и с просторни батерии, които са напълно достатъчни, за да завършите ефективно тренировката си.