top

Гети за бягане

За тренировки в планината столовете за бягане са незаменим аксесоар, който значително подобрява ефективността на вашите усилия. Те трябва да се превърнат в неразделна част от функционалната техническа екипировка.
Вижте като Grid List

6 Продукти

 1. -10%
  Гети за бягане Inov-8 All Terrain Gaiter - black
  Гети за бягане Inov-8 All Terrain Gaiter - black
  с включен ДДС 51,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 48,99 лв. (+7%)
  препоръчителна цена на производителя 57,99 лв. (-10%)

  списък с желания

 2. -35%
  Гети за бягане Black Diamond Distance Gaiters - black
  Гети за бягане Black Diamond Distance Gaiters - black
  с включен ДДС 62,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 69,99 лв. (-10%)
  препоръчителна цена на производителя 97,99 лв. (-35%)

  списък с желания

 3. -30%
  Гети за бягане Salomon Trail Gaiters Low - black
  Гети за бягане Salomon Trail Gaiters Low - black
  с включен ДДС 61,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 62,99 лв. (-1%)
  препоръчителна цена на производителя 88,99 лв. (-30%)

  списък с желания

 4. -35%
  Гети Salomon Trail Gaiters High - black
  Гети Salomon Trail Gaiters High - black
  с включен ДДС 65,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 71,99 лв. (-8%)
  препоръчителна цена на производителя 101,99 лв. (-35%)

  списък с желания

 5. -22%
  Гети Black Diamond Talus - black
  Гети Black Diamond Talus - black
  с включен ДДС 67,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 71,99 лв. (-5%)
  препоръчителна цена на производителя 87,99 лв. (-22%)

  списък с желания

 6. -19%
  Гети Salewa Approach Gaiter - black
  Гети Salewa Approach Gaiter - black
  с включен ДДС 104,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 109,99 лв. (-4%)
  препоръчителна цена на производителя 129,99 лв. (-19%)

  списък с желания

на страница
Вижте като Grid List

6 Продукти

Изчисти

За кого гетите за бягане ще бъдат добър избор?

Удобните тениска, панталон и обувки не са всичко, за което един бегач трябва да мисли, преди да тръгне на тренировка. Гащеризоните за бягане са идеално допълнение към екипировката за бягане, поставена в планината. Когато времето е капризно, което се случва често, такива покривала са перфектни. Те трябва да предпазват краката от намокряне и да сведат до минимум риска от попадане на кал, сняг или камъни в тялото. Докато се движите много динамично по изключително труден терен, такива заплахи са много чести. Гащеризоните ви позволяват да защитите не само тялото, но и облеклото. Те ще предпазят по-добре обувките от замърсяване. Дори дългото им носене няма да причини големи щети.

Перфектно съчетани гети за бягане

Конструкцията на гетите за бягане е много проста. Това прави много по-лесно използването на модела, обличането и свалянето му. Изборът на правилния размер също е много лесен. Моделите обикновено се предлагат в два или три варианта, които са прецизно адаптирани към предпочитанията на човека, като се използват различни регулаторни решения. Кукичките в долната част, еластичните ленти и закопчаването с велкро позволяват да оформите формата на гетите така, че да отговарят най-добре на ролята си. Благодарение на това моделът на различни видове обувки може да се съчетае перфектно и да предпазва от попадане на мръсотия и камъни в обувките.

Гетите за бягане са отлична защита благодарение на материала, използван за изпълнението им.

Неблагоприятните метеорологични условия или много трудният терен не трябва да разрушават плановете за бягане. Гащеризоните за бягане ще ви помогнат да предотвратите това. Те ще подпомогнат поддържането на оптимална динамика на движението и ще намалят риска от прекъсване на тренировката поради дискомфорт, причинен от камъчета или влага, попаднали в обувките. Протекторите, изработени от издръжлива материя, ще издържат отлично на трудностите при изминаването на много километри по трудни маршрути. Материалите със специална структура се характеризират с по-бавно попиване. Тази характеристика не позволява на снега, калта и водата да проникнат през материала в областта на кожата. Защитата на горната част на обувката е още едно предимство. Обувките ще запазят функционалността си за по-дълго време и ще служат много по-добре, ако издръжливостта им не се тества толкова често.

Гащерините за бягане ще подобрят функционалността на екипировката за бягане за няколко минути.

Гъвкавите материи, използвани за изпълнение на гетите за бягане, позволяват безпроблемно приспособяване на моделите към определен тип обувки. Разтягането на структурата не предизвиква сериозни проблеми. След като бъдат поставени, кракът не се притиска и динамиката на бягането не се нарушава. Специалната система за закопчаване намалява риска от преместване или търкаляне на материала. Използването им означава липса на дискомфорт. Освен това гетите могат да се използват както по време на тренировки през зимата, така и по време на летни бягания на мокър терен. Компактните размери означават, че гетите могат лесно да се поберат в багажното отделение, в джоба на раницата или якето. Ето защо вземането им на терен трябва да бъде навик винаги, когато има риск условията да повлияят неблагоприятно на комфорта и ефективността на бягането.

Гащерини за бягане в офертата на магазин 8a.bg.

Гайтани на реномирани марки като Rab, Black Diamond или Salomon можете да намерите в офертата на онлайн магазин 8a.bg. Искате модел, който да е максимално удобен за използване? А може би търсите вариант, изработен от софтшел материя? Без значение дали тренирате само за собствено удовлетворение, или се подготвяте за състезание, със сигурност ще изберете от многото предложения това, което ще е идеално за вас.