top

Шапка Buff Lightweight Merino Wool Hat - solid denim

с включен ДДС 37,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 33,99 лв. (+12%)
препоръчителна цена на производителя 56,99 лв. (-33%)
Цена за доставка от 11,99 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 8428927213488

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Шапката Buff Lightweight Merino Wool Hat е вълнен модел, който е изработен от необикновени влакна - мериносова вълна. Тя е двустранна и ще ви осигури много добра топлина през студените дни. Конструкцията ще бъде приятна за носене и няма да предизвиква дискомфорт дори след дълъг период от време.

Предложението на марката Buff е чудесен избор за тези, които търсят максимален комфорт и не се отказват от дейности дори при по-ниски температури. Шапката ще бъде подходяща както за ежедневно носене, така и за дейности на открито.

Олекотената шапка от мериносова вълна Buff ще ви осигури защита дори срещу много ниски температури. Всичко това е благодарение на използвания материал. Той е съставен от влакна от мериносова вълна, които имат способността да регулират термично, така че ще се погрижат за приятен климат до кожата ви. Този материал е добре познат сред любителите на дейности на открито. Той се използва лесно при производството на висококачествено техническо бельо, чорапи и шапки. Изборът му обикновено е продиктуван от отличните му експлоатационни характеристики. В крайна сметка мериносовата вълна предлага фантастични изолационни свойства. Тя отлично предотвратява бързата хипотермия, като задържа затопления въздух близо до тялото. Освен това тя е много приятна на допир. Това се изразява във високо ниво на комфорт при носене, както на пътеката, така и в града. Мериносовата вълна проявява и висока устойчивост на абсорбиране на миризми. Това означава, че дрехите и аксесоарите, изработени от мериносова вълна, остават свежи за по-дълго време, което ги прави идеални за многодневни преходи.

Шапката Buff Lightweight Merino Wool Hat е изработена от материал с умерено тегло, така че може да се носи както през преходните сезони, така и през зимата.

Buff Lightweight Merino Wool Hat - основни характеристики:

  • Модел, чудесен за преходните сезони и за зимата;
  • Прилягаща към главата, шапката предлага максимален комфорт по време на активност;
  • Мериносовата вълна предлага отлични топлинни свойства;
  • Приятна на допир материя за комфортно носене;
  • Устойчива на миризми материя;
  • Универсален размер.


Технологии
Основна технология

Merino
При създаването на висококачествени технически облекла, в момента се взимат насмърч голяма част от възхитителните свойства на Merinoсовата вълна. Този естествен материал се добива от овците, обитаващи най-изискваните места за живот на Земята. Такива места, където температурата може да достигне 40 градуса Целзий през лятото, докато през зимата ртутния стълб пада под -20 градуса. Тези овце - Merinoси - трябва да се справят както с горещините, така и със замръзналото време. Тайната на това е вълната - тя има хиляди Micro-кармички с въздух, които действат като изолационни буфери от екстремални температури. През лятото влакната не се нагряват толкова, колкото нашето тяло, а през зимата влагата, отговорна за охлаждането, се абсорбира от Merinoсовите влакна и се транспортира навън. Нейните специфични свойства правят вълната приятна на допир и запазват част от своите изолационни свойства, дори когато влакната са мокри. Merinoсовата вълна изсъхва по-бързо от памук и значително по-бързо от класическата вълна. Тя също така не позволява на бактериите да се заселват в облеклото, което ограничава появата на неприятни миризми.

Техническа спецификация
Цвят тъмносин
Пол Унисекс
No-code Nie
Колекция на производителя Buff Hats
Съдържание на мерино 100% вълна мерино
Основен материал 100% мериносова вълна
Стил шапка Шапка beanie
Профилирани наушници He
Ветроустойчива мембрана HE
Отвор за опашка He
Основна технология Merino
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг, Ежедневие / лайфстайл

Buff Lightweight Merino Wool Hat - отзиви на клиенти

0.0