top

Приставка за хамак Pajak Quest Quilt - red

с включен ДДС 439,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 399,99 лв. (+11%)
препоръчителна цена на производителя 484,99 лв. (-9%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 5903228956263

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Подложката за хамак Pajak Quest Quilt е модел, който ще ви позволи да лагерувате комфортно в широк диапазон от температури. Благодарение на използването на висококачествена изолация с висока еластичност, тя ще се представи отлично по време на всички експедиции на открито. Минималистите ще оценят особено високо ниското ѝ тегло, което почти няма да усетите, когато я транспортирате на гърба си.

Продуктите на Pajak са безкомпромисни конструкции, използващи уникална комбинация от ноу-хау на марката и висококачествени материали. Използваната изолация е полски бял патешки пух, считан за една от най-добрите суровини в света. Благодарение на нейното използване можете да сте сигурни, че този модел ще бъде отличен изолатор за изключително комфортна почивка.

Подложката за хамак Pajak Quest Quilt е продукт с пълнеж от полски бял патешки пух с пружина от 700 кубика. Висококачествената изолация означава, че този продукт може да бъде опакован в малкия компресиращ чувал, включен в комплекта. Този модел осигурява отлична защита срещу хипотермия, като е чудесен изолационен слой. Той ще се окаже полезен при къмпингуване в широк диапазон от температури и ще ни позволи да поддържаме високо ниво на комфорт по време на сън, което ще ни позволи да се възстановим още по-добре след интензивни упражнения.

В конструкцията на подложката за хамак Pajak Quest Quilt е използван материалът Toray Airtastic™. Тази смес от найлон и полиестер перфектно защитава изключително ценната изолация и означава, че няма да ни се налага да се притесняваме за случайни повреди на продукта, благодарение на високата му устойчивост на износване. Всички компоненти, използвани в този модел, идват от реномирани производители. Циповете са изработени от добре познатата на всички марка YKK, а регулирането се извършва с висококачествен шнур за пристягане ITW Nexus със стопер.

Подложката за хамак Pajak Quest Quilt разполага с редица практични решения, които ще улеснят комфортната ѝ употреба. Те включват, примки за окачване, възможност за прикрепване на спален дюшек и вътрешен джоб за съхранение на най-ценните ви дребни предмети. Освен това Pajak включва два калъфа - компресиращ и транспортен.

Закачалката за хамак Pajak Quest Quilt ще бъде идеална за минималистично къмпингуване, когато се отказвате от палатката и спалния чувал в полза на по-лек и удобен за управление хамак.

Ключови характеристики на хамака Pajak Quest Quilt hookup:

 • Подложката за хамак ще работи добре през пролетта и есента, като може да действа и като пухено одеяло;
 • Моделът е с пълнеж от полски бял патешки пух с компресируемост 700 кубика;
 • Приложената конструкция на камерите намалява риска от образуване на студени зони и разместване на пълнежа;
 • Моделът има висока компресируемост и може да се опакова в компактни размери;
 • Материалът, използван за продукта, е Airtastic™ на японската марка Toray, специализирана в производството на технически тъкани;
 • Toray Airtastic™ е изключително издръжлива комбинация от найлон и полиестер, която намалява риска от износване на тъканта;
 • Моделът има примки за окачване:
 • Възможност за закачане на спален дюшек;
 • Регулиране в долната част на спалния чувал с помощта на шнур ITW Nexus stopper;
 • Използвани ципове, произведени от известния японски производител YKK;
 • Вътрешен джоб за съхранение на дребни предмети;
 • Включен чувал за съхранение и компресия.

Технологии
Основна технология

YKK®
Всички знаем, че около половината от световното производство на ципове е дело на японската фирма YKK. Огромният опит се превежда в желание за сътрудничество с YKK от страна на мнозинството от водещите облекчителни компании. Това се дължи на факта, че циповете YKK® са проверени в хиляди приложения. Тези три букви, намерени на ципа, просто означават неговото високо качество.

Техническа спецификация
Цвят червен
Пол Унисекс
No-code Nie
Тегло ~ 485 g
Основна технология YKK®
Основен материал Toray Airtastic
Outlet не
Активност Пешеходен туризъм / хайкинг, Къмпинг

Pajak Quest Quilt - отзиви на клиенти

0.0