top

Маски Smith

Очилата за ски на Смит са перфектният избор за всички любители на зимните дейности. Предлагаме както очила за ски, така и модели за сноуборд. Всички те гарантират отлично качество на зрението при трудни условия.
Вижте като Grid List

1 Продукти

 1. -27%
  Скиорски очила Smith Squad S - purple haze neon/chromapop red
  Скиорски очила Smith Squad S - purple haze neon/chromapop red
  с включен ДДС 164,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 184,99 лв. (-10%)
  препоръчителна цена на производителя 227,99 лв. (-27%)

  списък с желания

на страница
Вижте като Grid List

1 Продукти

Изчисти

Смит очила - широка гама от ски модели за взискателни потребители

Американската марка Smith е производител на изключително усъвършенствани оптични решения. Благодарение на тях зрението ни е постоянно защитено по време на различни дейности на открито. Дългогодишният опит на марката и колекцията от оригинални технологии превръщат ски очилата Smith в перфектен избор за най-взискателните потребители от мъжки и женски пол. Нашият онлайн магазин предлага огромна колекция от очила Smith, пригодени за различни форми и размери на лицето. Само от вас зависи дали ще изберете някой от моделите без рамки, свръхголеми очила или класическите очила, стилизирани по моделите от началото на 90-те години.

Модерната конструкция гарантира защита на очите на склона

Смит ски очилата са продукти, в които се използват най-модерните оптични решения. Те са единствените, които могат да осигурят пълна защита на зрението от ултравиолетовите лъчи. Широката гама от лещи ще ни позволи да изберем модел, напълно подходящ за условията. Разнообразните коефициенти на пропускане на светлината ще ни позволят да използваме Смит ски очила както през слънчевите, така и през по-облачните дни. Лещите на очилата са снабдени със специални покрития против замъгляване и огледални покрития, както и с решения, повишаващи контраста и детайлността на зрението. Въпреки това Смит ски очила са не само усъвършенстваната и устойчива на повреди оптика, но и гаранция за максимален комфорт. Рамките осигуряват отлична интеграция с Смит ски каски, което намалява риска от замъгляване на нашите очила. Нещо повече, удобната пяна плътно приляга към лицето ви, без да предизвиква стягане. Широките каишки осигуряват оптимално регулиране, а силиконовото им покритие ги поддържа стабилни и плътно прилепнали към каската.

Потърсете ски очила Smith в планинския магазин на 8a.bg

В нашия онлайн магазин 8a.bg ще намерите богат избор от модели на този американски производител. Ще можете да използвате ски очилата Smith и за ски туризъм и сноуборд. Благодарение на максималната защита на зрението очите ни няма да се уморяват толкова лесно, дори при трудни условия на осветление. Широката гама от модели гарантира, че в колекцията на марката всеки ще намери продукт, който напълно отговаря на всичките му очаквания.