top

Маски Julbo

Ски очилата на Julbo съпътстват любителите на ските от много години насам. Те са идеалният избор както за скиори, така и за любители на ските и сноуборда.
Вижте като Grid List

4 Продукти

 1. -30%
  Скиорски очила Julbo Alpha - Spectron 3 - black/purple
  Скиорски очила Julbo Alpha - Spectron 3 - black/purple
  с включен ДДС 149,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 154,99 лв. (-3%)
  препоръчителна цена на производителя 216,99 лв. (-30%)

  списък с желания

 2. -31%
  Скиорски очила Julbo Razor Edge - REACTIV 2-3 Glare Control - black/purple
  Скиорски очила Julbo Razor Edge - REACTIV 2-3 Glare Control - black...
  с включен ДДС 349,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 369,99 лв. (-5%)
  препоръчителна цена на производителя 508,99 лв. (-31%)

  списък с желания

 3. -36%
  Скиорски очила Julbo Sniper Evo L - Spectron 2 - black/blue
  Скиорски очила Julbo Sniper Evo L - Spectron 2 - black/blue
  с включен ДДС 124,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 129,99 лв. (-3%)
  препоръчителна цена на производителя 195,99 лв. (-36%)

  списък с желания

 4. -35%
  Скиорски очила Julbo Razor Edge - REACTIV 2-3 Glare Control - purple/black
  Скиорски очила Julbo Razor Edge - REACTIV 2-3 Glare Control - purpl...
  с включен ДДС 329,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 339,99 лв. (-2%)
  препоръчителна цена на производителя 508,99 лв. (-35%)

  списък с желания

на страница
Вижте като Grid List

4 Продукти

Изчисти

Очила Julbo

Богатият опит на този френски производител се превръща в продукти с най-високо качество. Предложението на марката включва модели, предназначени за разнообразни метеорологични условия. Без значение дали сте почитатели на бързото каране по пистата, или се занимавате със ски туризъм и каране извън пистите, очилата Julbo със сигурност ще се справят чудесно в зимни условия, защитавайки очите ви от вятъра, студа и силното слънце.

Усъвършенствани ски очила за всяко време

Скиорските очила трябва да изпълняват много функции. На първо място, те трябва перфектно да защитават очите ви от напора на студения въздух, осигурявайки комфорт дори и по време на най-бързото каране на ски. На второ място, те трябва да разполагат с много добра оптика, за да гарантират възможно най-добрия образ. Лещите, използвани от очилата Julbo, са със специално разработена форма, която позволява да се намалят изкривяванията и осигурява широк зрителен ъгъл. На трето място, те трябва да имат форма, която да приляга добре към лицето и каската ви. Всички тези характеристики могат лесно да бъдат открити в продуктите на френската марка. Те предлагат не само максимални експлоатационни свойства, но и перфектен, модерен външен вид. Благодарение на широкия избор от цветове и форми всеки любител на зимните спортове може да избере оптималните очила. Удобните, еластични каишки с възможност за регулиране, ще ви позволят да използвате очилата както под каска, така и с шапка, като винаги ще ви предлагат максимален комфорт.

Очила Julbo за всяко време

В зависимост от приложението на дадения модел можете да избирате измежду разнообразни видове лещи. Най-тъмните, огледални очила са предназначени за слънчеви метеорологични условия. Те отразяват значителна част от слънчевата светлина и ефективно предпазват от силна светлина. Поляризираните очила за ски също са чудесен избор, като премахват по-голямата част от отраженията и подобряват остротата на зрението. Те ще ви помогнат да видите всяка неравност на терена, дори и на заснежен склон.
Скиорските очила Julbo отлично съчетават най-модерните технологии и съвременния стил, като служат като перфектно допълнение към останалата екипировка. Магазин 8a.bg предлага широка гама от модели, така че всеки може да избере модела, който най-добре пасва на ски каската, с която разполага.

Погледнете и други категории!

Очила Oakley Очила Маджести Очила за планина Мъжки шапки Ддамски шапки