top

Електроника

Електрониката в днешно време е незаменим спътник при всяка дейност, включително при пешеходни преходи, високопланински експедиции или дълги експедиции в региони, отдалечени от цивилизацията.
Вижте като Grid List

6 Продукти

 1. Кабел Xtorm Xtreme USB-C to Lightning cable (1,5 m)

  списък с желания

 2. Кабел Xtorm Xtreme USB-C PD cable (1,5 m)
  Кабел Xtorm Xtreme USB-C PD cable (1,5 m)
  с включен ДДС 61,99 лв.

  списък с желания

 3. Кабел Xtorm Xtreme USB to Lightning cable (1,5 m)
  Кабел Xtorm Xtreme USB to Lightning cable (1,5 m)
  с включен ДДС 61,99 лв.

  списък с желания

 4. -10%
  Калъф Fjallraven Kanken Photo Insert - black
  Калъф Fjallraven Kanken Photo Insert - black
  с включен ДДС 209,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 229,99 лв. (-8%)
  препоръчителна цена на производителя 234,99 лв. (-10%)

  списък с желания

 5. Кабел Xtorm USB - USB-C (1m) - black
  Кабел Xtorm USB - USB-C (1m) - black
  с включен ДДС 36,99 лв.

  списък с желания

 6. Кабел Xtorm Xtreme USB - USB-C (1,5m)
  Кабел Xtorm Xtreme USB - USB-C (1,5m)
  с включен ДДС 39,99 лв.

  списък с желания

на страница
Вижте като Grid List

6 Продукти

Изчисти

Електронното оборудване за туризъм трябва да бъде захранвано и по пътеката

Съвременната туристическа електроника, като например сателитни телефони, GPS навигация и различни видове предаватели, ви позволява да поддържате връзка дори от най-отдалечените кътчета на земното кълбо. Смартфоните и цифровите фотоапарати ще ви позволят да заснемете най-интересните моменти от пътуването си, а таблетите ще ви позволят да гледате филм, докато сте далеч в палатката. Всяка част от електронното оборудване за туризъм обаче трябва да бъде захранвана, ето защо планински магазин 8a.bg ви предлага възможността да ги зареждате, независимо от това къде ще ви отведе пътеката. Специалните соларни панели на реномирани производители ще ви позволят да използвате слънчевата енергия, за да зареждате батериите си, дори докато сте на поход. Обемните и ефективни powerbanks ще ви дадат възможност да зареждате телефона или фотоапарата си по време на по-кратките излети. С тях туристическата електроника може да се използва и далеч от цивилизацията.

Конвертори и адаптери за пътешественици

Когато пътувате в цивилизовани райони, обикновено няма да има проблем с достъпа до електричество, стига да сте опаковали комплект универсални адаптери и конвертори, които ви позволяват да използвате електронно оборудване в почти всички страни по света. Нашата продуктова гама се допълва от удобни USB зарядни устройства за кола или акумулаторни батерии тип АА, които могат да се използват в много устройства.

Спортни и планински часовници - модерна електроника за пътуване

Нашата продуктова гама включва също туристически часовници, часовници за бягане и универсални планински модели. С функциите за измерване на налягането, надморската височина и сърдечния ритъм те ще ви бъдат полезни не само по време на височинни експедиции и изтощителни тренировки, но и по време на походи, където ще ви позволят да записвате дневната си надморска височина.