top

Едноместна палатка MSR Hubba NX - gray

с включен ДДС 1029,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 999,99 лв. +4%
препоръчителна цена на производителя 1194,99 лв. -13%
Продуктът е наличен и готов за изпращане
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!

Палатката MSR Hubba NX за 1 човек е предназначена за самостоятелни походи, когато носите цялата си екипировка на гърба си. Експедиционният характер на този модел ви позволява да го използвате в по-сурови условия, като се наслаждавате на стабилна и водоустойчива защита от капризите на планинското време.

Марката MSR е отлична в създаването на палатки за 1 човек и се е превърнала в майстор в тази област. Това означава, че ще получите модел, който предлага оптимално пространство за един турист, като в същото време не тежи прекалено много и заема малко място в раницата ви.

Усъвършенстваната конструкция е изработена от ултралеки станове. Тяхното разположение позволява максимално използваемо пространство вътре, повече, отколкото е при традиционните конструкции на палатки тип иглу или тунел. Това дава възможност за комфорт и свобода на движенията, докато сте вътре в палатката. Достъпът до вътрешността е възможен от едната страна чрез преддверието. Предверието е изключително практично и е полезно например за съхранение на багаж при дъжд. Предверието разполага със специално разработена система StayDry™, която насочва водата, така че тя да не навлиза в палатката по време на дъжд.

Отличителна черта на палатката MSR Hubba NX за 1 човек е, че всички използвани материали - под, спално помещение и хвърчащ лист - са изключително леки. Това е постигнато чрез използването на много тънък найлон, който освен това, в случая на пода и мушамата, е подсилен с рипстоп технология. По този начин теглото на палатката се запазва възможно най-ниско, като в същото време се осигурява желаната степен на устойчивост на случайни разкъсвания. Външният материал и подът са завършени със специално полиуретаново покритие, наречено Durashield™, което осигурява водоустойчивост и същевременно е много издръжливо. Това означава, че то ще издържи по-дълго.

Мушамата може да се разпъва самостоятелно, без да е необходимо да се разпъва и спалнята. Разпъването на цялата палатка е детска игра благодарение на специалната система за цветово кодиране, която прави целия процес много по-лесен и ви позволява почти интуитивно да подготвите мястото за спане за няколко минути. Палатката MSR Hubba NX за 1 човек се предлага в комплект с практична чанта за носене, която позволява цялата палатка да бъде сгъната до компактни размери и да бъде прибрана в почти всяка раница.

Ултралеката палатка MSR Hubba NX за 1 човек е мечтата на много туристи, които се движат сами по пътеките. Палатката притежава всички характеристики на дизайн, насочен към най-напредналите туристи и изследователи, като например ненадминато ниско тегло, компактен размер на раницата, висококачествени материали и прецизна изработка. Допълнителен плюс е, че тя вече е тествана от стотици любители на пешеходните преходи, които могат да я препоръчат без колебание.

MSR Hubba NX палатка - основни характеристики:

  • Ултралека рамка с модерен дизайн;
  • Сравнително голямо използваемо пространство във вътрешността (повече място в областта на главата и раменете);
  • Изключително леки материали, използвани в мухата, зоната за спане и пода на палатката, за да се намали теглото до минимум;
  • Спалният чувал може да се сгъва;
  • Вход със система StayDry™, която предотвратява влизането и излизането на дъжд в палатката;
  • Преддверие, което предпазва багажа ви от намокряне;
  • Интуитивна система за настройка с цветни обозначения за всеки компонент;
  • Включена е удобна чанта за пренасяне;

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 02746
Цвят бял
Пол Унисекс
No-code Nie
Outlet не
Колекция на производителя MSR Tents
Брой хора 1
Тегло ~ 1,3 kg
Подлепени шевове V
Тип конструкция на палатката Вътрешен
Брой входове 1
Водоустойчивост на пода 3000 mm H2O
Водоустойчивост на платнището 1200 mm H2O
Размери на отделението за спане ~ 216 x 76 x 91 cm
Брой преддверия 1
Материал на рейките Алуминий
Материал на платнището Найлон, полиуретан
Сезон 3-сезонен
Action3 -
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг

MSR Hubba NX - отзиви на клиенти

0.0