top

BioLite

BioLite е революционна туристическа екипировка, която се представя отлично по време на пътувания. Иновативните туристически готварски печки, соларни панели или челници са само част от асортимента на марката.
Вижте като Grid List

1 Продукти

 1. -21%
  Туристическа скара BioLite Campstove Portable Grill
  Туристическа скара BioLite Campstove Portable Grill
  с включен ДДС 124,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 114,99 лв. (+9%)
  препоръчителна цена на производителя 159,99 лв. (-21%)

  списък с желания

на страница
Вижте като Grid List

1 Продукти

Изчисти

BioLite - технология и традиция

Векове наред огънят е основен източник на енергия за човека. Приготвянето на храна, осветление или отопление в ниски температури нямаше да е възможно без огън. В настоящите времена обаче се зависим все повече и повече от електрическа енергия. Дори по време на открити и планински излети е необходимо да имате зареден смартфон. Марката BioLite реши да съчетае тези два свята чрез революционните туристически камини на дърва. Този иновативен продукт стана показателен за марката. Компактната каминка, която се захранва с обикновени дърва, включително клончета, намерени около лагера ни, не само че позволява да се приготви вкусна храна, но и да заредим смартфон или фронтална лампа. Технологията, която превръща топлината в електричество, прави всяко пътешествие напълно самодостатъчно.

Въпреки че туристическите камини на дърва се превърнаха в най-разпознаваемият продукт на BioLite, в момента гамата на тази марка е много по-широка. Преди всичко тя включва всички аксесоари за камините, като тигани, грилове, кафемашини. Освен това в каталога на производителя ще намерите и модерни слънчеви панели, както и банки за съхранение на произведената електрическа енергия. Събиранието на електроенергия е от съществено значение по време на излети в дивите райони далеч от цивилизацията. Единственото изискване е наличие на дърва. Приходите, генерирани от BioLite чрез комерсиална дейност, в значителна степен финансират изследователската дейност и производството на устройства, намаляващи енергийното изключване в най-бедните области на света. Те помагат за осигуряване на ефективни енергийни източници на хора в Индия и много африкански страни. Това е осъществяване на първоначалната идея на фирмата, която се създаде с цел да осигури на всеки човек на света равен достъп до енергия, независимо от това къде живее.

Продуктите на BioLite можете да закупите онлайн от магазин 8a.bg

Предлагаме широка гама от продукти на тази марка за любителите на открития живот. Независимо дали се отправяте на многодневно планинско трекинг пътешествие, на уикенд екскурзия по по-лесни пътеки или просто обичате да къмпуете в природата, туристическото оборудване BioLite ще ви позволи да се насладите още повече на моментите, прекарани в природата. Разбира се, като основа служат култовите кухни, захранвани с дърва, както и всички необходими аксесоари за тях. Освен това предлагаме широк избор от други туристически принадлежности, проектирани с цел удобно използване по време на различни излети.