top

Beastmaker

Beastmaker е марка, специализирана в производството на дървени табла с хватки и отделни катерачни хватки. Това е отличен избор за всички любители на катеренето, които се нуждаят от ефикасни пособия за тренировка. Таблата с хватки на Beastmaker са предпочитани както от професионалисти, както и аматьори, които искат да подобрят катерачните си умения.
Вижте като Grid List

3 Продукти

 1. -21%
  Дървени летви за тренировка Beastmaker Micros
  Дървени летви за тренировка Beastmaker Micros
  с включен ДДС 104,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 99,99 лв. (+6%)
  препоръчителна цена на производителя 133,99 лв. (-21%)

  списък с желания

 2. -19%
  Катерачен фингърборд Beastmaker 2000
  Катерачен фингърборд Beastmaker 2000
  с включен ДДС 249,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 239,99 лв. (+5%)
  препоръчителна цена на производителя 311,99 лв. (-19%)

  списък с желания

 3. -23%
  Катерачен фингърборд Beastmaker 1000
  Катерачен фингърборд Beastmaker 1000
  с включен ДДС 239,99 лв.
  най-ниска цена за 30 дни преди намаление 225,99 лв. (+7%)
  препоръчителна цена на производителя 311,99 лв. (-23%)

  списък с желания

на страница
Вижте като Grid List

3 Продукти

Изчисти

Beastmaker - марка за катерене

Марката Beastmaker е от Sheffield, Великобритания. Беше основана от фенове на катеренето, които търсеха по-ефективни методи за трениране. Те откриха, че по-дългите тренировъчни сесии на пръстите дават много добри резултати. Може биез много натрупване на опит се народи идеята да се направи собствена катераща дъска от дърво. Първата версия на Beastmaker беше създадена през 2007 г. Следващите 6 месеца бяха отделени за довършване на проекта - преносно и директно. Изискваше се много шкурка. По-късно беше създадена модел, който предлагаше невероятно удоволствие от тренировката.

Проектът набира скорост, когато беше решено да се използва 3D компютърно моделиране и ЧПУ фреза за производството на Beastmaker chwytotablica. Въпреки че стара, с тази машина можеше да се постигне голяма повторяемост на моделите. Скоро обаче бяха необходими подходящи модификации. Довършването на целия проект отнема 2 години на екипа. Усилията се оправдават, защото се получи уникална Beastmaker chwytotablica, готова за интензивна тренировка. Разпределението на хватките и дупки скоро стана много популярно сред другите производители на катеращи дъски. Хората, които купуват продуктите на тази марка, вече имат разработен детайлен тренировъчен план, в който катеращата дъска е само един от необходимите елементи. Никой не избира Beastmaker продукти поради техния изключителен вид, а по-скоро поради възможностите, които предлагат, и комфорта на тренировката на пръстите във всяко място, където я закачим - вкъщи, на работа или на скали за катерене.

Естествена среда

Марката Beastmaker отделя голямо внимание на екологичните аспекти на производството и разпространението на катеците за катерене. Прилага специфични действия, които имат за цел да намалят негативното въздействие върху природата. Те се извършват на няколко нива. Първо, транспортът на готовите продукти. Изпращането на продуктите по въздух показва голяма въглеродна отпечатък. Затова беше драстично променено и пренасочено 95% от пратките в програмата UPS Carbon Neutral Shipment, която гарантира намален въглероден отпечатък. Второ, суровините, от които се произвеждат продуктите на марката Beastmaker. Всички катеращи дъски на Beastmaker се произвеждат от дърво от Tulip Tree, растящо в Северна Америка, където това дърво е много популярен вид. Цялото дърво е събрано от проекти със сертификат Forestry Stewardship Council (FSC). Това означава устойчиво отглеждане и гарантирано произход на суровината. Другите катеращи дъски се изработват от здраво горско дърво. То идва от европейски насаждения, също със сертификати FSC. Марката Beastmaker избягва използването на дърво от гори на тропическите райони, което често е неопределено произход. Вместо дървета от плантации, към това дърво се добавят дървета от нелегални узакони на тропическите гори, които предизвикват необратими промени в средата.

Компанията Beastmaker също се грижи за правилното опаковане на своите продукти. Използва картони, произведени от рециклиран картон. Когато разопаковате новата си катераща дъска, опаковката ще можете отново да преработите. Пластмасата в опаковките е ограничена до необходимото минимум. Също се използват отпадъците, които възникват като резултат от обработката на дървото. Стружките и по-големите парчета се притискат в брикети, които после се използват като биомаса за отопление. Напоследък, Beastmaker отделя голямо внимание на това откъде идва доставяната енергия. Производството на катеращи дъски и катерещи хватки изисква много енергия, затова е много важно машините да бъдат захранвани с възможно най-екологична енергия. 100% от електрозахранването във фирмата произлиза от възобновяеми източници. Предимно това са ветроенергийни ферми. В допълнение, Beastmaker се включва в дейността на организации, които защитават природната среда, подкрепяйки активно техните действия.

Катеращи дъски Beastmaker можете да закупите онлайн от магазин 8a.bg

В нашата оферта ще намерите отлични британски продукти, изработени от висококачествено дърво. Ако търсите изработени до съвършенство инструменти за катерене, продуктите на тази марка определено ще отговарят на всички изисквания. В офертата предлагаме най-популярните катеращи дъски Beastmaker 1000 и Beastmaker 2000. Също така има изработени до съвършенство тренировъчни списъци, които позволяват използването на всяка налична повърхност за тренировка. Независимо от това, кой продукт изберете, можете да бъдете сигурни, че ще осигурят комфортни условия за тренировка на вашите пръсти.