top

Туристически хамак с комарник Lesovik Draka - olive green

с включен ДДС 354,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 329,99 лв. (+8%)
препоръчителна цена на производителя 395,99 лв. (-10%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 5903271832224

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Хамакът Lesovik Draka е добър вариант за всички любители на по-дълги преходи, за които минимализмът е важен. Продуктът ще се окаже полезен както в момент на почивка, така и като по-лека алтернатива на палатката по време на нощувка.

Производителят е създал модел, който ще оцените по време на пътуване до горещи места, когато ще бъдете изложени на чести контакти с насекоми. Тогава мрежата против комари, която е част от комплекта, ще се окаже идеално решение - когато я сметнете за ненужна, ще можете да я отстраните без ни най-малък проблем.

Хамакът Lesovik Draka осигурява на потребителя комфорт. Размерът му е увеличен с повече от 22% в сравнение с типичните хамаци, така че дори високите хора ще се чувстват удобно. Основната част, използвана от производителя, е симетрична. Използването на найлон в Ripstop сплитка като материал е отговорно за издръжливостта на модела. Подобно решение позволява на хамака да издържи значително тегло и осигурява устойчивост на случайни повреди - ще оцените това на пътеката, когато, разпъвайки хамака, ще бъдете заобиколени от множество клони или храсти. В същото време производителят декларира, че материалът е напълно дишащ.

Това, което отличава предложението на марката Lesovik, е вградената мрежа против комари със специално разработен за нея цип. Той може да се отваря с едно движение на ръката. Разполага със силиконови накрайници в ярък цвят, които ви помагат да я откриете след настъпването на тъмнината. Мрежата се разкопчава от двете страни по цялата си дължина, а също така може да се разкопчава напълно, за да се получи типичен хамак. За да я предпази от повреди по време на транспортиране или съхранение, производителят е включил специално покривало. Мрежата е с висока плътност, така че ще бъдете защитени и от най-малките насекоми по време на нощувки или на спирки за почивка. Освен това тя е с повишена устойчивост на повреди. Другото, което е важно за мрежата против комари, е, че тя не се нуждае от допълнителни пристягания, за да работи правилно. Нейният дизайн и кройка са отговорни за правилното ѝ окачване.

Хамакът Lesovik Draka се продава със система за окачване. В случая на този модел тя е SMUK, състояща се от няколко компонента. Първият от тях са два обтегача, закрепващи кората на дървото. По този начин се елиминира рискът от увреждане на дърветата, между които е опънат хамакът. Освен това има два алуминиеви карабинера. Материалът се характеризира с повишена здравина и лекота. Връзките са изработени от линията Dyneema - нейните влакна са по-здрави от стоманата.

Моделът Lesovik е съвместим с други продукти на Lesovik. Поради размерите се препоръчва за защита от дъжд да се използва брезент Heksa. В комплекта е включена чанта за съхранение на мрежата против комари. За по-добра организация на предметите, които вземате със себе си, получавате и органайзер с пет джоба. В тях могат да се поберат дори по-големи предмети, като например пухено яке. За да се увеличи пространството вътре, моделът има 4 странични ремъка, които се стягат с две ластични ленти. Подобно решение ще позволи по-лесен достъп до спалния чувал или по-добро позициониране на предметите.

Хамакът Lesovik Draka е добър вариант за всеки, който отива на по-дълго пътуване, особено в страни с горещ климат.

Хамак Lesovik Draka - основни характеристики:

 • Предлага се с мрежа против комари, прикрепена с помощта на ципове;
 • Гъстотата на мрежата не позволява да бъдат допуснати и най-малките насекоми;
 • Мрежата против комари не се нуждае от допълнителни връзки;
 • По-дълга спалня;
 • Хамакът е изработен от найлон с рипстоп тъкан;
 • В комплект със система за окачване;
 • Връзки, изработени от въже Dyneema;
 • Органайзер за основни предмети;
 • Транспортни покривала за хамака и мрежата против комари,
 • Странични връзки за увеличаване на използваемото пространство;
 • Хамакът е съвместим с други продукти на Lesovik;
 • Малък размер, когато е опакован;
 • Алуминиеви карабинери.
 • Олекотен модел.

Техническа спецификация
Цвят маслинeно зелен
Пол Унисекс
No-code Nie
Тегло ~ 800 g
Размери ~ 330 x 150 cm
Размери на пакета 30 x 13 x 12 cm
Издръжливост ~ 250 kg
Основен материал Найлон рипстоп, полиестерна мрежа, полиестерна лента, Dyneema, алуминий
Promoitem Bestseller
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг, Тактически занимания, Къмпинг

Lesovik Draka - отзиви на клиенти

0.0