top

Мъжки трекинг обувки Salewa Mountain Trainer 2 Leather - smoked/fluo green

с включен ДДС 269,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 259,99 лв. (+4%)
препоръчителна цена на производителя 432,99 лв. (-37%)
Only %1 left
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 4053866159784-1

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Size Charts
Размер 40.5 41 42 42.5 43 44 44.5 45 46 46.5 47 48.5
За стъпалото прибл. (cm) 25 25,5 26 26,5 27 27,5 28 28,5 29 29,5 30 31
Дължината на вложката 27 27 27,5 28 28 29 29,5 30 30 30,5 31 32
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Обувките за трекинг Salewa Mountain Trainer 2 L са модел от естествена кожа, който в сравнение с предишните версии се отличава с променена конструкция на подметката. Тук е използвана специална зона Ferrata. Шиповете в централната част на модела се грижат кракът ви да почива стабилно при изкачване на маршрути от типа Via Ferrata.

При преходи по планински пътеки стабилността на стъпалото е много важна. При този модел тя се осигурява от системата 3F. Специалната конструкция гарантира, че областта на петата се поддържа в правилна позиция по време на ходене.

Ниската трекинг обувка Salewa Mountain Trainer 2 L е модел с горна част, изработена от кожа набук. Това я прави по-устойчива на повреди и осигурява добра дишаемост. По време на активност, когато по кожата се натрупва влага, материалът на модела я отвежда ефикасно. Това прави възможно да се наслаждавате на сух климат в областта на стъпалото за по-дълго време. Благодарение на конструкцията 3F обувката осигурява добра стабилност в областта на петата. Специалният дизайн не ограничава движението на крака.

Обувките Salewa Mountain Trainer 2 L разполагат със система за катерене Climbing Lacing, която се спуска до пръстите на краката. Това осигурява плътно прилепване към крака. Обувките се възползват и от стелките Ortholite®, които предлагат комфорт. Те могат да се похвалят и с антибактериални свойства, което ви позволява да се наслаждавате на свежестта в обувката за по-дълго време. За максимална издръжливост при труден терен около обувката е използвана гумена подплата, която отлично предпазва горната част от случайни повреди. Благодарение на конструкцията на междинната подметка, цялостната обувка предлага и омекотяване. Полиуретанът намалява сътресението, което се създава, когато правите следващата си крачка.

Завършването на конструкцията на обувката е с подметка Vibram® MTN Trainer EVO. Този конструктивен елемент се представя добре на широк спектър от терени. Можете да разчитате на обувката както за традиционни пътеки, така и за каменисти маршрути. Благодарение на специалната зона Ferrata Zone цялата обувка е адаптирана за използване на пътеки от типа via ferrata. Профилните канали в междинната подметка улесняват закачането за стълби и изкуствени помощни средства. Цялата е проектирана така, че да ви подкрепя перфектно, докато си проправяте път към върха,

Обувки Salewa Mountain Trainer 2 L - основни характеристики:

  • Горна част, изработена от кожа нубук с дебелина 1,6 мм;
  • Пълна гумена подплата;
  • Системата 3F е отговорна за отличната стабилизация на глезена;
  • Система за свързване на връзките за катерене, взета от обувките за катерене;
  • Стелки Ortholite® за свежест и комфорт;
  • Полиуретанова междинна подметка, която осигурява омекотяване;
  • Ferrata Zone в междинната подметка за сцепление при преодоляване на маршрути via ferrata;
  • Подметката Vibram® MTN Trainer Evo осигурява много добро сцепление върху различни видове повърхности и е адаптирана за преодоляване на маршрути с виа ферата.

Технологии
Основна технология

Ortholite®
Компанията Ortholite® е основана през 1997 година. През повече от 20 години се превърна в световен лидер в производството на стелки за обувки, осигуряващи комфорт и подкрепа на структурата на крака чрез система на профилиране. Освен това, стелките са еластични и няма да изчезнат със времето. Материалът, от който са изRabотени стелките, е дишащ, което е особено подходящо за обувки, предназначени за физическа активност. В същото време моделът премахва влагата, образувана от краката. Добавящата към всички посочени свойства е, че стелките Ortholite® имат антибактериални свойства, което намалява риска от неприятни миризми. Стелките могат да се перат в пералнята, което ги прави лесни за поддръжка.

Технология на производителя

Salewa 3F System
Идеална комбинация от гъвкавост, стабилност и прецизно прилягане към крака. System 3F, разRabотена от Salewa, използва стоманена връзка, която осигурява допълнителна стабилност на задната част на крака. За разлика от други подобни системи, тя не ограничава движението на потребителя, като осигурява правилната гъвкавост на обувката.

Основна технология

Vibram®
Разпознаваемата в целия свят марка Vibram® доставя панталони на най-високо качество. Pътеки Vibram® станаха популярни сред разнообразния терен, благодарение на неизчерпаемата им издръжливост и сцепление. Vibram® е безспорният световен лидер в производството на технически пътеки.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 00-0000061357
Цвят кафяв
Пол Мъжки
No-code Nie
Серия на производителя Salewa Mountain Trainer
Височина Ниски – обувки под глезена
Ширина на лицевата част Обувки с най-универсална ширина (Standard / Regular Fit)
Протектор Без протектор
Материал на външната повърхност на обувката Естествена кожа набук + текстил
Основен материал 1,6 мм кожа нубук, високоустойчив на износване текстилен материал
Вътрешна облицовка Естествена кожа по почти цялата повърхност
Подсилени части Цял, лепен гумен борд по цялата обиколка на обувката
Съвместимост с котки Обувки, които не са предвидени за употреба с котки; с гъвкава подметка. При необходимост, препоръчваме използване на леки котки.
Система на стягане на обувката Класически връзки за обувки
Водоустойчива мембрана Няма мембрана
Тегло на едната обувка ~ 464 g (42)
Основна технология Ortholite®, Vibram®
Технология на производителя Salewa 3F System
Вътрешна стелка Ortholite®
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг

Salewa Mountain Trainer 2 Leather - отзиви на клиенти

0.0