top

Гети Salewa Approach Gaiter - black

с включен ДДС 92,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 78,99 лв. (+18%)
препоръчителна цена на производителя 109,99 лв. (-15%)
Продуктът не е наличен
Цена за доставка от 11,99 лв. Подробности

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!

Олекотени предпазители за сняг Salewa Approach Gaiter, идеални за използване с ниски ботуши за подход по взискателни планински пътеки.

Гъвкавите гайтани Approach Gaiter ще бъдат изключително допълнение към всяка обувка за нисък подход по взискателни планински маршрути. Те са най-добрият избор за всички околосветски пътешественици, които прекосяват планински пътеки и други труднодостъпни райони на света, където се изисква специална защита от атмосферни влияния. Протекторите са идеални за бързи изкачвания.

По отношение на материала протекторите на Salewa са базирани на разтегливия Durastretch, който осигурява както повишена здравина на влакната срещу повреди, така и защита от атмосферни влияния, като същевременно запазва способността си да отвежда излишната топлина и влага навън. Следователно протекторите Approach Gaiter ще бъдат "щит" срещу нисък сняг, кал или камъни, попадащи в обувките ви. В същото време гетите ще спомогнат за предпазване от студ и мразовит вятър. Те също така ще осигурят частична защита за вашите обувки, като се опитат да предпазят горната част от протриване или повреда от камъни или скални прагове. Свойствата на влакната Durastretch ще гарантират, че цялостното прилягане е чудесно за крака, без да ограничава движението на крака по време на ходене.

Двупосочните издръжливи ципове позволяват бързо и лесно поставяне или сваляне на протекторите, ако ситуацията го изисква. Еластичният горен ръб ще прилепне сигурно около прасеца, като по този начин ще се сведе до минимум и загубата на ценна топлина. Специална кукичка, разположена на ципа, ще позволи протекторите да се закачат на връзките, за да се придаде на цялото нещо правилната форма и желаната степен на защита.

Приспособлението под петата е изработено от издръжлив материал Hypalon, осигуряващ повишена устойчивост на протриване или други форми на увреждане.

Гайтаните Approach Gaiter допълнително ще се адаптират към преобладаващите условия на открито. На по-ниски снежни, кални или каменисти пътеки те ще бъдат пълноценно допълнение към по-ниските трекинг обувки. Ниското тегло и сгъваемите размери ви позволяват да вземете Salewa Approach Gaiter със себе си почти навсякъде.

Ключови характеристики на Salewa Approach Gaiter:
  • Устойчив на атмосферни влияния материал Durastretch;
  • Повишена устойчивост на влакната на износване или други форми на механично увреждане;
  • Отлично прилягане, което не ограничава движението на крака
  • ;
  • Издръжливи ципове и горна защитна закопчалка
  • ;
  • Еластичен шнур в горната част на протекторите;
  • Закопчаване на петата от здрав материал Hypalon
  • ;
  • Закопчаване с дантела при ципа;</l

Използвани материали: Durastretch; Размери: Обиколка вгорната част: около 22 cm Обиколка вдолната част: приблизително 44 cm Височина: приблизително 18 см Тегло (за чифт ): приблизително 120 г

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 00-0000002115
Цвят черен
Пол Унисекс
No-code Nie
Тегло ~ 120 g
Размери ~ 20 cm
Основен материал Durastretch
Action2 -
Outlet не
Активност Трекинг

Salewa Approach Gaiter - отзиви на клиенти

0.0