top

Фолио NRC Salewa Rescue Blanket

с включен ДДС 19,49 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 18,99 лв. (+3%)
препоръчителна цена на производителя 24,99 лв. (-22%)
Цена за доставка от 11,99 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 4053865291140

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Фолиото Salewa Rescue Blanket NRC е задължителна част от екипировката на всяка планинска експедиция. То трябва да бъде във всяка аптечка, във всяка раница на парашутист или зимен турист.

Компанията Salewa произвежда оборудване, необходимо за експедиции, от много години. Те съчетават своята страст и любов към планините с модерни технологии и най-добрите материали. Безпрецедентният опит и непрекъснатото развитие им осигуряват лидерска позиция на пазара от много години.

Аварийното одеяло, наричано от мнозина спасително фолио, се използва често от професионалните медицински служби. То трябва да бъде едно от първите неща, които се вземат предвид при планирането на експедиция. Фолиото Salewa Rescue Blanket NRC е полиетиленово фолио с метален златист и сребрист цвят, което предпазва ползвателя от двете крайности - преохлаждане или прегряване. То е незаменимо по време на планински преходи и ски инциденти. То ще ви предпази перфектно от неблагоприятните условия по маршрута, които могат да допринесат за загуба на топлина или прегряване.

NRC фолио - как да го използваме?

Когато има опасност от измръзване на тялото, пострадалият трябва да бъде покрит със сребърната повърхност към тялото, която отразява топлината му и намалява риска от по-нататъшна хипотермия. Ако, от друга страна, има опасност от прегряване, покрийте пострадалото лице със златната страна към тялото, докато сребърната страна ще позволи отразяването на слънчевите лъчи.

Спасителното одеяло Salewa NRC има и редица приложения, които ще ни помогнат по време на експедиции, без непременно да са свързани с риск за живота. По време на зимни излети ще можем да полагаме одеялото върху снега със златната страна нагоре, което ще увеличи изолацията. Също така ще поставяме одеялото върху мушамата на палатката със сребърната страна нагоре, за да намалим топлината вътре. То ще бъде идеално и при повикване на помощ, за да сигнализира по-добре за позицията ни.

Спасителното одеяло Salewa е абсолютно необходима част от екипировката, която може да ви спаси от много неприятности, като същевременно заема минимално пространство.

Salewa Rescue Blanket NRC foil - ключови характеристики:

  • Основен аксесоар за първа помощ по време на експедиции;
  • Предпазва от прегряване или хипотермия;
  • Редица приложения по време на експедиции;
  • Минимални размери при опаковане;

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 00-0000002380
Цвят черен
Пол Унисекс
No-code Nie
Тегло ~ 60 g
Размери ~ 210 x 160 cm
Активност Трекинг

Salewa Rescue Blanket - отзиви на клиенти

0.0