top

Яке Salewa Pedroc Hybrid 2 PTC Alpha Jacket - premium navy

с включен ДДС 253,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 253,99 лв.
препоръчителна цена на производителя 366,99 лв. (-30%)
Only %1 left
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 4053866130301-1

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Якето Salewa Pedroc Hybrid 2 PTC Alpha доказва, че ветроустойчивостта, топлината и високото ниво на дишане могат да бъдат постигнати в едно яке. Този хибрид съчетава флийс материал, софтшел материал и активна изолация, за да осигури максимална използваемост при бързи планински преходи.

Мъжкото яке Salewa Pedroc Hybrid 2 PTC Alpha Jacket е специално създаден модел за любителите на скоростните преходи. Ако целта ви е да изкачите върха и да се върнете обратно възможно най-бързо, можете да разчитате на неговата 100-процентова подкрепа.

Софтшелът тук е найлонова ветровка с водоотблъскваща обработка DWR PFC-Free. Това е тъкан, базирана на 100 процента здрави полиамидни влакна, чиято плетка предпазва от смразяващото въздействие на вятъра и която се отличава с повишена устойчивост на повреди. Тя е допълнена на ръкавите, както и във вложката на гърба, която обикновено се намира под повърхността на раницата, от Polarlite Responsive с по-ниско тегло и повишена дишаемост. Това е материя, която предлага основно ниво на изолация срещу студ, като същевременно гарантира, че няма да се стигне до прегряване. От друга страна, добавянето на естествени минерали гарантира, че топлината, генерирана от тялото под формата на инфрачервени лъчи, се отразява и стимулира микроциркулацията на кръвта, което има положителен ефект върху възприемането на температурата и регенерацията.

Якето е допълнително изолирано с революционната изолация Polartec® Alpha® Recycled. Активният изолационен материал, който използва рециклирани полиестерни влакна, е в състояние да отделя излишната топлина. В същото време, разбира се, осигурява защита срещу охлаждане при ниски температури.

Якето Salewa Pedroc Hybrid 2 PTC Alpha има два джоба с цип на гърдите и основен цип с лепенка за защита от вятър. Светлоотразителните детайли ще подобрят видимостта ви след настъпването на тъмнината, а еластичните кантове гарантират, че цялото яке ще прилепне идеално по тялото. Отворите за палците предотвратяват навиването на ергономичните ръкави. Якето е завършено с антимикробна технология Polygiene®, така че размножаването на бактерии, а оттам и образуването на неприятни миризми, е решително възпрепятствано.

Яке Salewa Pedroc Hybrid 2 PTC Alpha - Основни характеристики:

 • Изработено от два взаимно допълващи се материала;
 • Софтшел найлонова ветровка на тялото предпазва от вятър;
 • Отзивчивият Polarlite осигурява изолация и дишане на ръкавите и гърба;
 • Мрежеста подплата за повишена дишаемост;
 • Активна изолация Polartec® Alpha® с рециклирани влакна;
 • Кройка Athletic Fit;
 • Антимикробно покритие Polygiene®;
 • Закопчава се с пълен цип с капак против вятър;
 • Меко подплатена яка;
 • Два джоба с цип на гърдите;
 • Еластичен кант на долния край;
 • Светлоотразителни детайли;
 • Мека мрежеста подплата;
 • Еластични вложки за по-голяма свобода на движенията;
 • Ергономични ръкави и рамене.

Технологии
Основна технология

Polartec® Alpha®
Polartec® Alpha® е техническа синтетична подплата, създадена от марката Polartec® - един от водещите производители на висококачествени текстили, използвани в техническия облеклов промишлеността. Polartec® Alpha® е съвременна техническа подплата с голямо приложение, при проектирането на която основен акцент е поставен върху дишаемостта. Влакната на Polartec® Alpha® са отличени с ниска степен на сгъстяване. Това гарантира висока стабилност на техните изолационни и свежотоплонеговорятни параметри при продължителна употреба. Отоплителят Polartec® Alpha®, освен че ефективно отстранява влагата навън, съхранява своите изолационни свойства, дори когато е мокър. Лекото си тегло поддържа висок компресионен ефект и подсушава много по-бързо от материали с естествен произход.

Основна технология

Durable Water Repellent (DWR)
Durable Water Repellent (DWR) е водоотблъскващо покритие, което придава хидрофобни свойства на външния слой на материала. При висока влажност на въздуха или леки валежи, покритието DWR предпазва материала от бързо навлажняване, като отблъсква водните MOLLEкули. Това осигурява по-ниско тегло на материала и по-добри изолационни свойства срещу студа.

Основна технология

Polygiene®
Технологията Polygiene® позволява запазване на по-голяма хигиена на дрехите, без неприятни миризми дори между пранетата, чрез ограничаване на размножаването на бактерии. Тя се основава на нанасяне на сребърни йони върху материята, което постига ефект на дълготрайно и естествено антибактериално покритие. Антибактериалните свойства на дрехите, направени с тази технология, са много устойчиви, тъй като това не е само завършек на повърхността, а на цялата "маса" на платът.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 00-0000027717
Цвят тъмносин
Пол Мъжки
No-code Nie
Серия на производителя Salewa Pedroc
Вид закопчаване Разкопчаване с цял цип
Основна технология Durable Water Repellent (DWR), Polartec® Alpha®, Polygiene®
Вид яке Яке с подплата
Водоустойчивост Няма данни
Маншети Еластични
Основен материал 100% полиамид
Материал на пълнежа 100% полиестер (Polartec® Alpha® Recycled)
Дишаемост Няма данни
Благоприятно за околната среда PFC-Free, Изработени частично от рециклирани материали
Качулка Без качулка
Отвори за проветряване Без отвори за проветряване
Цип с два дърпача He
Материя на вътрешната облицовка 100% полиестер
Promoitem Last-call
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг
Outlet да
Action1 Season Sale

Salewa Pedroc Hybrid 2 PTC Alpha Jacket - отзиви на клиенти

0.0