top

Туристическа скара Esbit Fold-away 300

с включен ДДС 174,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 164,99 лв. (+7%)
препоръчителна цена на производителя 194,99 лв. (-10%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 4260149871152

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Сгъваемата скара Esbit 300 с обозначение 300 е изключително удобен модел на немския производител, който ще вземете със себе си при всяко пътуване или екскурзия извън пътя. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, грилът ще издържи на външните атмосферни условия, а освен това се почиства по-лесно, което ви позволява да осигурите свеж вкус на приготвяната храна.

Сгъваемият грил Esbit 300 е изключително компактно решение за къмпинг, колоездене или пътуване с автомобил, както и за уикенд излет в планината. Удобен за използване и транспортиране, той ще ви служи вярно при всеки излет.

Марката Esbit е опитен производител на туристическо и къмпинг оборудване, който проектира своите продукти с изключително внимание към високата функционалност и удобство. Сгъваемият грил Esbit 300 е компактен модел, който можете да вземете със себе си навсякъде, където желаете вкусна храна на скара. Благодарение на компактния си размер и включената в комплекта чанта за пренасяне можете да вземете грила със себе си на къмпинг, велопоход или по-дълъг поход със семейството или приятелите. Този модел е изработен от неръждаема стомана, която го предпазва от корозия при употреба на открито.

Сгъваемият грил Esbit 300 има включен ветрозащитен щит, който ще улесни ефективното приготвяне на храна и ще предпази огнището от изхабяване. Този модел има стабилна стойка, благодарение на която ще предпази грила от преобръщане, когато го поставите на земята. Скарата на този модел е удобна за използване и има тристепенно регулиране, което ще ви позволи да приготвите всяко ястие по подходящ начин. Неръждаемата стомана се почиства много по-лесно, което е важно, тъй като поддържането на подходяща хигиена на грила подобрява вкуса на храната ви, а също така намалява развитието на бактерии. При проектирането на този модел Esbit се е погрижила той да е изключително функционален и да може да бъде взет с вас на всяко пътуване. За транспортирането на барбекюто има чанта с презрамка, а благодарение на включената в комплекта торбичка за дървени въглища винаги ще имате под ръка готов за употреба комплект. За транспортиране чантата за въглища се приплъзва лесно в огнището на барбекюто, като гарантира, че никога няма да забравите необходимото гориво за готвене. Тази чанта е покрита с полиуретанов слой, за да предпази въглищата от външна влага.

Esbit Сгъваем грил 300 - Основни характеристики:

  • Изработен от неръждаема стомана;
  • Лесен за транспортиране благодарение на компактния си размер;
  • Регулируема скара в три степени на височина;
  • Чанта за пренасяне с регулируема презрамка, изработена от издръжлив найлон;
  • Включена торба за въглища;
  • Включен ветрозащитен щит;
  • Символ на продукта: BBQ300S

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта BBQ300S
Цвят сив
Пол Унисекс
No-code Nie
Тегло ~ 2 785 g
Размери ~ 9 x 23 x 30,5 cm
Основен материал Материал 1: неръждаема стомана 18/8
Материал 2: найлон
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг, Къмпинг

Esbit Fold-away 300 - отзиви на клиенти

0.0