top

Туристическа раница Salewa Alp Trainer 35+3 - premium navy

с включен ДДС 289,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 261,99 лв. (+11%)
препоръчителна цена на производителя 334,99 лв. (-13%)
Продуктът не е наличен
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!

Туристическата раница Salewa Alp Trainer 35+3 - premium navy е с дизайн, който ще бъде много удобен за носене и ще ви позволи да се насладите повече на дори по-дълги преходи. Системата за носене е разработена така, че да приляга добре към тялото и да поддържа ефективна вентилация на гърба.

За да се постигне максимален комфорт при носене на раницата, задната част е анатомично оформена. Възможността за индивидуално регулиране на силуета кара всеки любител на трекинга да оцени решенията на дизайнерите на този модел, подобряващи ефективността на предприетата дейност.

Туристическата раница Salewa Alp Trainer 35 + 3 е модел, който ще докаже своята стойност дори при многодневен поход. Тя предлага основен капацитет от 35 литра и може да бъде разширена с още 3 литра. Това означава, че можете да опаковате всички основни неща, от които се нуждаете както за класически трекинг, така и за къмпинг. Всичко това се дължи на изключително удобната система за носене Salewa Dry Back Air, която поддържа пространството между гърба ви и раницата празно, за да може въздухът да се движи свободно. Задната част на раницата има 26% по-малка контактна площ с гърба на потребителя. Панелът е съставен от две части, което също подобрява нивото на вентилация. Всичко това означава, че излишната влага, генерирана по време на тренировка, се отвежда много по-лесно. Конструкцията на самата раница е изработена от найлон, който е изключително издръжливо влакно. Можете да предпазите цялата вещ от намокряне с помощта на дъждобран, разположен в джоба в долната част на раницата.

Раницата Salewa Alp Trainer 35+3 е оборудвана с изтегляща се рамка, изработена от издръжлив, но лек материал. ISB бордът втвърдява конструкцията, като увеличава стабилността ѝ при ходене. Презрамките за носене се поддържат от пяна, а изрязаните отвори са отговорни за ефективното разпределение на напрежението и позволяват проветряване. Този модел разполага с място за система за хидратация с изход за тръбичка. Това ще направи възможно приемането на вода по време на ходене, без да се налага да спирате. Можете лесно да прикрепите трекинг пръти към раницата с помощта на специални примки. Както коланът за кръста, така и гръдният колан са напълно регулируеми и могат да се свалят напълно. На колана за кръста има малък джоб, в който можете да приберете телефона си, джобното си ножче или ключовете. Благодарение на еластичния шнур отпред ще можете да прикрепите отвън дъждобран.

Раница Salewa Alp Trainer 35l + 3l - основни характеристики:

 • Изработена от здрав и високоустойчив на износване найлон;
 • Система за носене Salewa Dry Back Air за оптимално прилягане;
 • Раменни презрамки с изрязани отвори за подобрена вентилация;
 • Подвижна пластина за укрепване на ISB Board;
 • Системата за регулиране на капацитета Twin Compression System ви позволява индивидуално да регулирате размера на раницата според нуждите си;
 • Място за резервоар и изход на системата за хидратация, което ви позволява да имате достъп до вода или друга напитка по всяко време;
 • Регулируем колан за кръста с джоб с цип;
 • Регулируем гръден колан;
 • Регулируем колан за кръста с джоб с цип; Регулируема гръдна каишка; Прикачващи се трекинг палки;
 • джоб за бутилка с вода;
 • Вградено покривало за дъжд;
 • Вместимостта може да се увеличи с 3 литра;
 • Еластичният шнур на предния панел ви позволява лесно да прикрепите дъждобран или друга екипировка.

Технологии
Технология на производителя

Salewa Dry Back
При активност тялото ти се поти, за да намали температурата си. С раница на гърба ти може бързо да се получи ситуация, в която потта да се натрупа на раменните колани и носещата система. Драй Бек е носеща система на раниците на марката Сейлва, която предотвратява такава ситуация. Това решение комбинира стабилизиране на товара чрез система за компресия с неограничена свобода на движение чрез гъвкавата конструкция. Също така се грижи за максимална циркулация на въздуха, намалявайки повърхността на контакт с гърба. Това позволява да намалиш температурата на тялото с около 1,5 градуса Целзий.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 00-0000001228
Цвят тъмносин
Пол Унисекс
No-code Nie
Вид раница Туристическа раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за еднодневни и многодневни преходи.
Обем 35 l
Обем 35+3 l
Материя Материал 1: 100Dx280D найлон Twill; Материал 2: 100D найлон Honeycomb
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Да, в комплекта
Носеща система Удобна носеща система, използваща амортизиращи натоварването материали
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни
Достъп до главното отделение Отгоре
Допълнителни характеристики Странични компресивни ремъци, Еластични странични джобове, Допълнителен ластик за прикрепване на различни предмети, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи, 1 джобче на кръстния колан
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Технология на производителя Salewa Dry Back
Outlet не
Action2 -
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг

Salewa Alp Trainer 35+3 - отзиви на клиенти

0.0