top

Туристическа раница Salewa Alp Trainer 30+3 WS - dark purple

с включен ДДС 269,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 289,99 лв. -6%
препоръчителна цена на производителя 334,99 лв. -19%
Продуктът не е наличен
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!

Дамската туристическа раница Salewa Alp Trainer 30+3 WS - тъмнолилава - ще привлече вниманието на всяка любителка на пешеходните преходи. Този дизайн е разработен с оглед на спецификата на женския силует, така че ще бъде много удобен за носене. Специално разработената система за носене ще подпомага ефективното проветряване на гърба по време на по-дълги преходи.

Необичайната форма на презрамките и задния панел на раницата не е естетическа, а целенасочена мярка за повишаване на нивото на вентилация. Изрязаните отвори позволяват на въздуха да се движи по-свободно, което оказва пряко влияние върху комфорта, усещан до тялото.

Дамската туристическа раница Salewa Alp Trainer 30+3 WS е модел, който предлага основен капацитет от 30 литра и може да се разширява с още 3 литра. Така че можете да опаковате всички основни неща, които може да са ви необходими както за класически преходи, така и за такива, съчетани с къмпинг. Системата за носене Salewa Dry Back Air поддържа празно пространство между гърба и раницата, така че въздухът да може да се движи свободно. Гърбът на раницата има 26% по-малка контактна площ с гърба на потребителя. Панелът е съставен от две части, което също подобрява нивото на вентилация. Всичко това означава, че излишната влага, генерирана по време на тренировка, се отвежда по-ефективно. Конструкцията на самата раница е изработена от найлон, който е изключително издръжливо влакно. Можете да я предпазите от намокряне с помощта на дъждобран в джоба на дъното на раницата.

Дамската раница Salewa Alp Trainer 30+3 WS разполага с подвижна рамка, изработена от издръжлив, но лек материал. Вложката ISB Board втвърдява конструкцията, като увеличава стабилността ѝ при ходене. Презрамките за носене се поддържат от пяна, а изрязаните отвори са отговорни за ефективното разпределение на напрежението и позволяват проветряване. Този модел разполага с място за система за хидратация с изход за тръбичка. Можете лесно да прикрепите трекинг пръти към раницата чрез специални примки. Както коланите за кръста, така и гръдните колани са напълно регулируеми и могат да се свалят напълно. На колана за кръста има малък джоб, в който можете да приберете телефона, джобното ножче или ключовете си. Благодарение на еластичния шнур отпред ще можете да прикрепите отвън дъждобран.

Туристическа раница Salewa Alp Trainer 30+3 - основни характеристики:

 • Изработена от здрав и високоустойчив на износване найлон;
 • Система за носене Salewa Dry Back Air за оптимално прилягане;
 • Раменни презрамки с изрязани отвори за подобрена вентилация;
 • Подвижна пластина за укрепване на бордаISB;
 • Системата за регулиране на обема Twin Compression System ви позволява индивидуално да регулирате размера на раницата според нуждите си;
 • Място за резервоар и изход на системата за хидратация, което ви позволява да имате достъп до вода или друга напитка по всяко време;
 • Регулируем колан за кръста с джоб с цип;
 • Регулируем гръден колан;
 • Регулируем колан за кръста с джоб с цип; Регулируема гръдна каишка; Прикачващи се трекинг палки;
 • джоб за бутилка с вода;
 • Вградено покривало за дъжд;
 • Вместимостта може да се увеличи с 3 литра;
 • Еластичната връв на предния панел позволява лесното закачане на дъждобран или друга екипировка;
 • Моделът е предназначен за носене от жени.

Технологии
Технология на производителя

Salewa Dry Back
При активност тялото ти се поти, за да намали температурата си. С раница на гърба ти може бързо да се получи ситуация, в която потта да се натрупа на раменните колани и носещата система. Драй Бек е носеща система на раниците на марката Сейлва, която предотвратява такава ситуация. Това решение комбинира стабилизиране на товара чрез система за компресия с неограничена свобода на движение чрез гъвкавата конструкция. Също така се грижи за максимална циркулация на въздуха, намалявайки повърхността на контакт с гърба. Това позволява да намалиш температурата на тялото с около 1,5 градуса Целзий.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 00-0000001229
Цвят лилав
Пол Дамски
No-code Nie
Вид раница Туристическа раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за еднодневни и многодневни преходи.
Обем 35 l
Обем 30+3 l
Материя Материал 1: 100Dx280D найлон Twill; Материал 2: 100D найлон Honeycomb
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Да, в комплекта
Носеща система Удобна носеща система, използваща амортизиращи натоварването материали
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни (скъсена версия)
Достъп до главното отделение Отгоре
Допълнителни характеристики Странични компресивни ремъци, Еластични странични джобове, Допълнителен ластик за прикрепване на различни предмети, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи, 1 джобче на кръстния колан
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Технология на производителя Salewa Dry Back
Outlet не
Action3 GIFTGUIDE
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг

Salewa Alp Trainer 30+3 WS - отзиви на клиенти

0.0