top

Туристическа раница Salewa Alp Trainer 25 - premium navy

с включен ДДС 269,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 245,99 лв. (+10%)
препоръчителна цена на производителя 313,99 лв. (-14%)
Продуктът не е наличен
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!

Туристическата раница Salewa Alp Trainer 25 предлага функционалност, която всеки любител на придвижването с пръчки или походите ще оцени. Системата за носене е разработена така, че моделът да може да се регулира по най-добрия възможен начин. В резултат на това дизайнът предлага още по-високо ниво на комфорт при носене.

По време на планинска експедиция ще оцените решенията, приложени от дизайнерите на Salewa. За да се осигури по-голям комфорт по време на предприетите дейности, наред с другото, е използвана вентилация на гърба, която гарантира ефективното изпаряване на излишната влага.

Туристическата раница Salewa Alp Trainer 25 е изключително компактен модел, който е идеален за трекинг благодарение на използването на модерната система за носене Salewa Dry Back Air. Задната част на раницата има 26% по-малка контактна площ с гърба на потребителя, което улеснява свободния въздушен поток в тази област. Анатомичното й прилягане ви позволява да изминавате повече километри по планинските пътеки в комфорт. Панелът е съставен от две части, което също подобрява нивата на вентилация. Всичко това означава, че излишната влага, генерирана по време на натоварване, се отвежда много по-лесно. Раницата е изработена от найлонови влакна, което я прави по-устойчива на случайни механични повреди в сравнение с класическите решения. Тук ще намерите едно отделение с достъп отгоре, осигурен с цип.

Заради туристическия си характер раницата Salewa Alp Trainer 25 има рамка, изработена от лек и издръжлив материал ISB Board. Това решение укрепва задната част. Презрамките за носене са подсилени с пяна, а изрязаните отвори подобряват разпределението на напрежението и позволяват вентилация. В раницата Salewa Alp Trainer 25 има място за хидратираща система с изход за тръбичка. Това ще направи възможно приемането на вода по време на ходене, без да се налага да спирате. Към този модел можете лесно да прикрепите трекинг пръти - специални примки правят това възможно. Както бедреният колан, така и гръдният ремък са напълно регулируеми, така че лесно можете да ги нагласите според нуждите си.

Раница Salewa Alp Trainer 25l - основни характеристики:

 • Изработена от здрав и високоустойчив на износване найлон;
 • Система за носене Salewa Dry Back Air за оптимално прилягане;
 • Раменни презрамки с изрязани отвори за подобрена вентилация;
 • Пластина за укрепване на борда ISB;
 • Компресионните ремъци Twin Compression System позволяват раницата да бъде индивидуално оразмерена според вашите нужди;
 • Мястото за резервоар за вода и изход за системата за хидратация ви позволява да имате достъп до вода или друга напитка по всяко време;
 • Регулируем колан за кръста с джоб с цип;
 • Регулируем гръден колан;
 • Възможност за закрепване на туристически пръти;
 • джоб за бутилка за вода;
 • Вградено покривало за дъжд.
 • Salewa Dry Back Air - това е най-съвременната система на Salewa, предназначена да увеличи комфорта по време на дейности на открито. Задната част на раницата има 26% по-малка контактна площ с гърба на потребителя, което улеснява свободния въздушен поток в тази област. Панелът е съставен от две части, което също подобрява нивата на вентилация. Всичко това означава, че излишната влага, генерирана по време на тренировка, се отвежда много по-лесно.
 • ISB Board - лека и ергономична подложка за гърба.

Технологии
Технология на производителя

Salewa Dry Back
При активност тялото ти се поти, за да намали температурата си. С раница на гърба ти може бързо да се получи ситуация, в която потта да се натрупа на раменните колани и носещата система. Драй Бек е носеща система на раниците на марката Сейлва, която предотвратява такава ситуация. Това решение комбинира стабилизиране на товара чрез система за компресия с неограничена свобода на движение чрез гъвкавата конструкция. Също така се грижи за максимална циркулация на въздуха, намалявайки повърхността на контакт с гърба. Това позволява да намалиш температурата на тялото с около 1,5 градуса Целзий.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 00-0000001230
Цвят тъмносин
Пол Унисекс
No-code Nie
Вид раница Туристическа раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за еднодневни и многодневни преходи.
Обем 25 l
Материя Материал 1: 100Dx280D найлон Twill; Материал 2: 100D найлон Honeycomb
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Да, в комплекта
Носеща система Удобна носеща система, използваща амортизиращи натоварването материали
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни
Достъп до главното отделение Отгоре
Допълнителни характеристики Странични компресивни ремъци, Еластични странични джобове, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи, 1 джобче на кръстния колан
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Технология на производителя Salewa Dry Back
Outlet да
Action2 BF2023
Promoitem Bestseller
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг

Salewa Alp Trainer 25 - отзиви на клиенти

0.0