top

Туристическа раница Salewa Alp Trainer 20 WS - dark purple

с включен ДДС 249,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 239,99 лв. +5%
препоръчителна цена на производителя 313,99 лв. -20%
Продуктът не е наличен
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!

Дамската туристическа раница Salewa Alp Trainer 20 WS - тъмнолилава - е добре проветрив, лек модел, който лесно се адаптира към формата на тялото на жената. Тя е предназначена за любителките на покоряването на планински пътеки. Класифицирана е в серията, посветена на бързи преходи и туризъм. Капацитетът му ще ви позволи да носите всичките си необходими вещи.

Заслужаваща внимание при този модел е системата за носене Salewa Dry Back Air. Гърбът на раницата има 26% по-малка контактна площ с гърба на потребителя, което улеснява свободното движение на въздуха в тази област. Анатомичната форма на раницата позволява на потребителя да изминава повече километри по планинските пътеки в комфорт. Панелът е съставен от две части, което също подобрява нивата на вентилация. Всичко това означава, че излишната влага, генерирана по време на тренировка, се отвежда много по-лесно. Целият е изработен от найлонови влакна, което го прави по-устойчив на случайни механични повреди в сравнение с класическите решения. Моделът позволява достъп до основното отделение отпред. Там е разположен цип.

Дамската раница Salewa Alp Trainer 20 WS е с лека и издръжлива рамка, изработена от материал ISB Board. Ремъците за носене са подсилени с пяна, а изрязаните отвори са използвани за ефективно разпределяне на напрежението и подобряване на вентилацията. Раницата разполага и с място за система за хидратация с изход за тръбичка. Това ще ви позволи да черпите вода по време на ходене, без да се налага да спирате. Към този модел можете също така лесно да прикрепите трекинг стикове - специални примки правят това възможно. Както коланите за кръста, така и гръдният са напълно регулируеми, така че можете лесно да ги нагласите според нуждите си. Страничните компресионни ремъци помагат за стабилизирането на раницата.

Раница Salewa Alp Trainer 20 WS - основни характеристики:

 • Изработена от здрав и високоустойчив на износване найлон;
 • Система за носене Salewa Dry Back Air за оптимално прилягане;
 • Раменни презрамки с изрязани отвори за подобрена вентилация;
 • Пластина за укрепване на борда ISB;
 • Компресионни ленти за персонализиране на размера на раницата;
 • Място за резервоар и изход за системата за хидратация ви позволява да имате достъп до вода или друга напитка по всяко време;
 • Регулируем колан за кръста с джоб с цип;
 • Регулируем гръден колан;
 • Възможност за закрепване на туристически пръти;
 • джоб за бутилка за вода;
 • Дъждобран.

Технологии
Технология на производителя

Salewa Dry Back
При активност тялото ти се поти, за да намали температурата си. С раница на гърба ти може бързо да се получи ситуация, в която потта да се натрупа на раменните колани и носещата система. Драй Бек е носеща система на раниците на марката Сейлва, която предотвратява такава ситуация. Това решение комбинира стабилизиране на товара чрез система за компресия с неограничена свобода на движение чрез гъвкавата конструкция. Също така се грижи за максимална циркулация на въздуха, намалявайки повърхността на контакт с гърба. Това позволява да намалиш температурата на тялото с около 1,5 градуса Целзий.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 00-0000001262
Цвят лилав
Пол Дамски
No-code Nie
Вид раница Туристическа раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за еднодневни и многодневни преходи.
Обем 20 l
Материя Материал 1: 100Dx280D найлон Twill; Материал 2: 100D найлон Honeycomb
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Да, в комплекта
Носеща система Удобна носеща система, използваща амортизиращи натоварването материали
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни (скъсена версия)
Достъп до главното отделение Отгоре
Допълнителни характеристики Странични компресивни ремъци, Еластични странични джобове, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи, 1 джобче на кръстния колан
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Технология на производителя Salewa Dry Back
Outlet да
Action3 GIFTGUIDE
Promoitem Bestseller
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг

Salewa Alp Trainer 20 WS - отзиви на клиенти

0.0