top

Туристическа раница Osprey Hikelite 18 - black

с включен ДДС 130,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 130,99 лв. 0%
препоръчителна цена на производителя 175,99 лв. -25%
Продуктът не е наличен
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!

Раницата Osprey Hikelite 18 е с компактни размери, но достатъчно просторна, за да можете лесно да поберете всички вещи, които са ви необходими по време на пътуване. Тя не тежи много, което я прави удобна за носене. Тя ще работи добре не само през уикендите, но и носена всеки ден.

В този дизайн можете да опаковате всичко, което искате да носите със себе си. Организирайте туристическата си екипировка и направете по-удобно пренасянето на якето, документите и електрониката. Ще оцените този практичен дизайн в много ситуации.

Раницата Osprey Hikelite 18 предлага високо ниво на комфорт на потребителя благодарение на системата за носене AirSpeed™, която използва мрежест дистанционен панел. Това означава, че между гърба на този модел и гърба на потребителя има свободно пространство, в което въздухът може да циркулира свободно, което прави възможно отвеждането на влагата от тази област. Това несъмнено ще се окаже полезно през топлите летни дни както на пътеката, така и в града, и ще можете да се наслаждавате на приятен сух климат около кожата си за по-дълъг период от време. Регулируемите презрамки за бедрата и гърдите са отговорни за стабилността на този модел върху гърба, така че раницата ни ще почива сигурно на мястото си, докато се разхождаме.

Раницата Osprey Hikelite 18 използва едно много функционално решение, а именно съвместимостта със системата за хидратация Osprey Hydraulics™ и Hydraulics™ LT Reservoir, която ще ви позволи да хидратирате тялото си, независимо къде се намирате. Това означава, че дори когато вървите, можете да пиете вода, без да се налага да спирате. Примката за пръчките е разположена на една от презрамките за носене, така че да можете да ги достигнете, без да се налага да сваляте раницата Osprey. Отстрани има разтегателни джобове за бутилки с вода. Този модел има дъждобран, който можете бързо да издърпате, когато започне да вали или вали сняг. Освен това несъмнено ще се окаже функционален подплатеният джоб в горната част на раницата Osprey Hikelite 18, който ще предпазва по-добре екраните на телефоните и очилата от надраскване.

Раница Osprey Hikelite 18 - основни характеристики:

 • Система за носене AirSpeed™, базирана на мрежа за разстояние;
 • Съвместима с хидратационните системи Osprey Hydraulics™ и Osprey Hydraulics LT™;
 • Възможност за пиене по време на активност благодарение на специален джоб за резервоара;
 • Капацитетът на основното отделение ще ви позволи да вземете със себе си провизии, резервно яке и фотоапарат при кратки преходи или градски разходки;
 • Раницата е изработена от издръжлив найлон;
 • Подвижен прав бедрен колан, който може да се регулира;
 • Регулируем гръден колан, оборудван със сигнална свирка;
 • подплатен джоб с цип за очила или електронно оборудване;
 • Еластичен джоб отпред;
 • Възможност за закрепване на туристически пръчки
 • Клипс за закачане на ключове;
 • Странични ремъци за компресиране, за да регулирате раницата до необходимия размер.

Технологии
Технология на производителя

Osprey AirSpeed™
Системата на AirSpeed™ е с подвесена мрежа (като трамполин), която създава въздушно пространство между раницата и гърба, позволявайки невероятна вентилация и комфорт по време на по-топло време или при бързи и напрегнати дейности. Подвесената мрежа осигурява въздушно пространство, през което въздухът може да циркулира. Добре вентилираните рамена увеличават потока на въздуха. Всичко това прави AirSpeed™ по-дишащ от другите носещи системи и отлично се справя при дейности при високи температури. Затова тази носеща система се използва в планински, туристически, велосипедни и градски раници.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 5-193-7-0
Цвят черен
Пол Унисекс
No-code Nie
Серия на производителя Osprey Hikelite
Вид раница Туристическа раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за еднодневни и многодневни преходи.
Обем 18 l
Тегло ~ 680 g
Материя 100D найлон Mini Diamond Shadow
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Без покривало
Носеща система Раница с отдалечен гръб с мрежа / вентилация на гърба; идеална за лятото.
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни
Достъп до главното отделение Отгоре
Допълнителни характеристики Аварийна свирка, Странични компресивни ремъци, Еластични странични джобове, Халка за ключове, Джоб за маска или очила, облицован с мек материал, Откопчаващ се/изваждащ се кръстен колан
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Размери ~ 46 x 24 x 28 cm
Технология на производителя Osprey AirSpeed
Outlet да
Action3 CLOUD10
Активност Пешеходен туризъм / хайкинг

Osprey Hikelite 18 - отзиви на клиенти

0.0