top

Трекинг раница Salewa Alptrek 55+10 BP - premium navy

с включен ДДС 399,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 367,99 лв. +9%
препоръчителна цена на производителя 471,99 лв. -15%
Продуктът не е наличен
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Плащане при получаване
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис Гратис!

Раницата за трекинг Salewa Alptrek 55 + 10 BP използва стабилна и регулируема система за носене, която най-добре отговаря на формата на тялото на потребителя. Модерният дизайн изобщо не докосва гърба, създавайки пространство между раницата и тялото, през което въздухът може да преминава свободно. По-добрата вентилация от своя страна означава по-голям комфорт при носене.

Освен че ще оцените конструкцията на системата, със сигурност ще харесате и другите патентовани решения на Salewa. За да бъде нивото на вентилация още по-задоволително, раменните презрамки имат изрязани отвори. Това улеснява поддържането на комфортен климат в непосредствена близост до кожата в тази област.

Трекинг раницата Salewa Alptrek 55 + 10 BP е базирана на модерна система за носене, чието име разкрива една от основните ѝ силни страни. Системата Dry Back Custom е регулируема, така че предлага възможност за адаптиране към изискванията на потребителя. Анатомично профилираните раменни и бедрени колани увеличават стабилността на багажа и позволяват още по-прецизно прилягане. Панелите от EVA пяна с 3D канали и изрези на раменните колани са отговорни за подобрената вентилация. Междувременно вложката ISB Board отговаря за структурната твърдост и стабилност. Благодарение на тези решения раницата осигурява високо ниво на комфорт дори по време на дълги преходи.

Основно предимство на трекинг раницата Salewa Alptrek 55 + 10 BP е нейната съвместимост със системата за хидратация и възможността за извеждане на тубата навън. Това означава, че няма да ви се налага да спирате за освежаваща напитка, докато изминавате километри. Раницата е оборудвана с джоб с цип отпред и странични джобове за организиране на багажа ви. От външната страна са разположени и функционални примки, които ви позволяват да закачите брадва или трекинг пръчки, без да запълвате основното отделение. На бедрения колан също има практичен джоб. Той се затваря с цип и ще ви позволи винаги да имате под ръка телефона си, кърпичките или например челника.

Трекинг раницата Salewa Alptrek 55 + 10 BP ще се окаже полезна и при трекинг в облачен и неблагоприятен ден. Няма да се притеснявате, че съдържанието ще се намокри, тъй като този модел е оборудван с дъждобран, а материалът, използван в конструкцията на раницата, е идеален за взискателни условия на терен. Материалът, използван в конструкцията на раницата, е изключително устойчив на износване и механични повреди. Компресионните ремъци отстрани позволяват раницата да се регулира според размера на товара и да се балансира по-добре. Предимството на модела е, че вместимостта му може да бъде увеличена с 5 литра.

Трекинг раницата Salewa Alptrek 55 + 10 BP ще ви позволи да носите удобно багажа си дори при малко по-дълги преходи.

Раница Salewa Alptrek 55 BP +10 - основни характеристики:

 • Регулируем сух гръб Персонализирана система за носене;
 • Панели от EVA пяна с 3D канали за насърчаване на вентилацията;
 • Укрепваща вложка от ISB борд за подобрена структурна стабилност;
 • Съвместимост със система за хидратация и възможност за извеждане на тръбата навън;
 • Анатомично профилирани раменни и бедрени колани;
 • Регулируем гръден колан;
 • Възможност за увеличаване на обема на раницата с 5 литра;
 • Възможност за разделяне на основното отделение на две части;
 • Достъп до основното отделение отгоре;
 • Включен дъждобран;
 • Вътрешен джоб за ценности;
 • Два странични джоба;
 • джоб с цип на тазобедрения колан;
 • Примки за закачане на туристически пръчки или брадва;
 • Странични ремъци за компресия;
 • Издръжлив материал с повишена устойчивост на износване и механични повреди.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 00-0000001260
Цвят тъмносин
Пол Унисекс
No-code Nie
Вид раница Голяма туристическа/трекинг раница с регулируема носеща система, кръстен и гръден колан. Проектирана специално за многодневни преходи и носене на по-големи тежести на дълги разстояния.
Обем 55 l
Обем 55+10 l
Материя 100Dx280D найлон Twill, 210D найлон Honeycomb
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Да, в комплекта
Носеща система Раница с носеща конструкция с много възможности за напасване към формата на тялото. Удобна, амортизираща натоварването. За дълги разстояния и много багаж.
Регулиране на носещата система Панелът за очакване на презрамките може да се регулира по височина – няколко степени за избор позволяват оптимално напасване на дължината на системата към ръста на потребителя.
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, вертикално регулиране на мястото за окачване на презрамките, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни
Достъп до главното отделение Отгоре и отпред
Допълнителни характеристики Странични компресивни ремъци, 2 каишки в долната част на раницата, Еластични странични джобове, Халка за инвентар отпред, Каишка за прикрепване на катерачно въже, Дръжки за 2 пикела, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи, 1 джобче на кръстния колан
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Outlet не
Action3 -
Активност Трекинг

Salewa Alptrek 55+10 BP - отзиви на клиенти

0.0