top

Трекинг раница Salewa Alptrek 55+10 BP - premium navy

с включен ДДС 389,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 419,99 лв. (-7%)
препоръчителна цена на производителя 489,99 лв. (-20%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 4053866151061

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Раницата за трекинг Salewa Alptrek 55 + 10 BP използва стабилна и регулируема система за носене, която най-добре отговаря на формата на тялото на потребителя. Модерният дизайн изобщо не докосва гърба, създавайки пространство между раницата и тялото, през което въздухът може да преминава свободно. По-добрата вентилация от своя страна означава по-голям комфорт при носене.

Освен че ще оцените конструкцията на системата, със сигурност ще харесате и другите патентовани решения на Salewa. За да бъде нивото на вентилация още по-задоволително, раменните презрамки имат изрязани отвори. Това улеснява поддържането на комфортен климат в непосредствена близост до кожата в тази област.

Трекинг раницата Salewa Alptrek 55 + 10 BP е базирана на модерна система за носене, чието име разкрива една от основните ѝ силни страни. Системата Dry Back Custom е регулируема, така че предлага възможност за адаптиране към изискванията на потребителя. Анатомично профилираните раменни и бедрени колани увеличават стабилността на багажа и позволяват още по-прецизно прилягане. Панелите от EVA пяна с 3D канали и изрези на раменните колани са отговорни за подобрената вентилация. Междувременно вложката ISB Board отговаря за структурната твърдост и стабилност. Благодарение на тези решения раницата осигурява високо ниво на комфорт дори по време на дълги преходи.

Основно предимство на трекинг раницата Salewa Alptrek 55 + 10 BP е нейната съвместимост със системата за хидратация и възможността за извеждане на тубата навън. Това означава, че няма да ви се налага да спирате за освежаваща напитка, докато изминавате километри. Раницата е оборудвана с джоб с цип отпред и странични джобове за организиране на багажа ви. От външната страна са разположени и функционални примки, които ви позволяват да закачите брадва или трекинг пръчки, без да запълвате основното отделение. На бедрения колан също има практичен джоб. Той се затваря с цип и ще ви позволи винаги да имате под ръка телефона си, кърпичките или например челника.

Трекинг раницата Salewa Alptrek 55 + 10 BP ще се окаже полезна и при трекинг в облачен и неблагоприятен ден. Няма да се притеснявате, че съдържанието ще се намокри, тъй като този модел е оборудван с дъждобран, а материалът, използван в конструкцията на раницата, е идеален за взискателни условия на терен. Материалът, използван в конструкцията на раницата, е изключително устойчив на износване и механични повреди. Компресионните ремъци отстрани позволяват раницата да се регулира според размера на товара и да се балансира по-добре. Предимството на модела е, че вместимостта му може да бъде увеличена с 5 литра.

Трекинг раницата Salewa Alptrek 55 + 10 BP ще ви позволи да носите удобно багажа си дори при малко по-дълги преходи.

Раница Salewa Alptrek 55 BP +10 - основни характеристики:

 • Регулируем сух гръб Персонализирана система за носене;
 • Панели от EVA пяна с 3D канали за насърчаване на вентилацията;
 • Укрепваща вложка от ISB борд за подобрена структурна стабилност;
 • Съвместимост със система за хидратация и възможност за извеждане на тръбата навън;
 • Анатомично профилирани раменни и бедрени колани;
 • Регулируем гръден колан;
 • Възможност за увеличаване на обема на раницата с 5 литра;
 • Възможност за разделяне на основното отделение на две части;
 • Достъп до основното отделение отгоре;
 • Включен дъждобран;
 • Вътрешен джоб за ценности;
 • Два странични джоба;
 • джоб с цип на тазобедрения колан;
 • Примки за закачане на туристически пръчки или брадва;
 • Странични ремъци за компресия;
 • Издръжлив материал с повишена устойчивост на износване и механични повреди.

Технологии
Технология на производителя

Salewa Dry Back
При активност тялото ти се поти, за да намали температурата си. С раница на гърба ти може бързо да се получи ситуация, в която потта да се натрупа на раменните колани и носещата система. Драй Бек е носеща система на раниците на марката Сейлва, която предотвратява такава ситуация. Това решение комбинира стабилизиране на товара чрез система за компресия с неограничена свобода на движение чрез гъвкавата конструкция. Също така се грижи за максимална циркулация на въздуха, намалявайки повърхността на контакт с гърба. Това позволява да намалиш температурата на тялото с около 1,5 градуса Целзий.

Технология на производителя

Salewa ISB Board
ISB Board подсилващата плочка, като елемент на ергономичната задна част, има за цел стабилизиране на раницата по време на ходене. Може да се извади по всяко време при необходимост, за допълнително намаляване на общия теглови натиск.

Техническа спецификация
Цвят тъмносин
Пол Унисекс
No-code Nie
Вид раница Голяма туристическа/трекинг раница с регулируема носеща система, кръстен и гръден колан. Проектирана специално за многодневни преходи и носене на по-големи тежести на дълги разстояния.
Обем 55 l
Обем 55+10 l
Материя 100Dx280D найлон Twill, 210D найлон Honeycomb
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Да, в комплекта
Носеща система Раница с носеща конструкция с много възможности за напасване към формата на тялото. Удобна, амортизираща натоварването. За дълги разстояния и много багаж.
Регулиране на носещата система Панелът за очакване на презрамките може да се регулира по височина – няколко степени за избор позволяват оптимално напасване на дължината на системата към ръста на потребителя.
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, вертикално регулиране на мястото за окачване на презрамките, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни
Достъп до главното отделение Отгоре и отпред
Допълнителни характеристики Странични компресивни ремъци, 2 каишки в долната част на раницата, Еластични странични джобове, Халка за инвентар отпред, Каишка за прикрепване на катерачно въже, Дръжки за 2 пикела, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи, 1 джобче на кръстния колан
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Технология на производителя Salewa Dry Back, Salewa ISB Board
Активност Трекинг

Salewa Alptrek 55+10 BP - отзиви на клиенти

0.0