top

Термос Esbit Vacuum 1L - black

с включен ДДС 61,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 55,99 лв. (+11%)
препоръчителна цена на производителя 68,99 лв. (-10%)
Цена за доставка от 11,99 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 4260149870216

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Вакуумният термос Esbit 1L е изработен от здрава стомана, което го прави напълно устойчив на трудностите при преходи, къмпинги или колоездачни експедиции. Можете също така лесно да използвате страхотната му изолация в движение или на работа, наслаждавайки се на глътка затоплящо кафе през зимата и охлаждаща вода през лятото.

Термосът Esbit е комбинация от функционалност и минималистичен дизайн, която ще работи добре както на пътеката, така и в града. Този модел е отличен пример за конструкция, висококачествени материали и модерен дизайн.

Моделът Esbit Vacuum 1L е изработен от неръждаема стомана с черно противоплъзгащо покритие от външната страна. Това предотвратява случайното изпускане на термоса, когато се държи в ръкавица или замръзнала ръка. Ергономичната форма позволява термосът да се държи удобно, а също така го прави лесен за прибиране в натъпкана раница. За да се гарантира, че термосът, независимо от обема, е еднакво удобен за държане, всички обеми са с почти еднакъв диаметър.

Туристическият термос Esbit Vacuum 1L запазва температурата на течностите за дълго време благодарение на вакуума между стените, изработени от висококачествена неръждаема стомана. Благодарение на него термосът може да се използва за съхранение както на топли, така и на студени течности. Независимо дали в него е налят прясно сварен чай или силно охладена изотонична напитка, налятата течност ще бъде с температура, близка до първоначалната, дори след много часове. За да ви улесним в решението дали да купите термос с автоматична или традиционна капачка - Esbit предлага и двете. Тези запушалки могат да се използват взаимозаменяемо, в зависимост от вкуса ви и моментната необходимост. Освен това термосите Esbit са оборудвани и с втора чаша, която се носи под капачката. Благодарение на нея двама души могат да се насладят на затопляща напитка едновременно. Атрактивната черно-оранжева цветова схема, характерна за Esbit, също ще радва окото, не само вкусовите рецептори.

Вакуумен термос Esbit 1 л - основни характеристики:

  • Изработен от неръждаема стомана;
  • Двойни стени, които се грижат за изолационните свойства;
  • Завършен с матово прахово покритие;
  • Включва две тапи (автоматична и традиционна) и две чаши;
  • Диапазон на изолация при температура на течността приблизително 98 °C и температура на околната среда приблизително 20 °C; след 6 часа: приблизително 85 °C, след 12 часа: приблизително 75 °C, след 24 часа: приблизително 60 °C;
  • Продукт: VF1000ML

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта VF1000ML
Цвят черен
Пол Унисекс
No-code Nie
Тегло ~ 537 g
Точен обем ~ 1 l
Размери ~ 27,5 x 9 cm
Основен материал Неръждаема стомана 18/8
Promoitem Bestseller
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг, Тактически занимания, Къмпинг

Esbit Vacuum 1L - отзиви на клиенти

0.0