top

Суичър Patagonia L/S Cap Cool Daily Graphic - line logo ridge: feather grey

с включен ДДС 74,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 67,99 лв. (+11%)
препоръчителна цена на производителя 98,99 лв. (-24%)
Only %1 left
Цена за доставка от 11,99 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 192964280076-1

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Patagonia L/S Cap Cool Daily Graphic Shirt е модел, който е идеален за изследване на планински пътеки, когато разчитате на дишането. Тя е гарантирана от останалата технология miDori™ bioSoft. Тя запазва климата до кожата ви приятно сух за по-дълго време.

Цялата дреха е изработена в съответствие със стандартите bluesign®. Това означава, че производственият ѝ процес е по-малко вреден за околната среда. Моделът допълнително осигурява защита от ултравиолетовите лъчи, което е важно в слънчевите дни.

Тениската Patagonia L/S Cap Cool Daily Graphic Shirt ще работи добре както на пътеката, така и в ежедневието в града, благодарение на комбинацията тук от техническа материя и леко причинно-следствен дизайн. Благодарение на използвания тук полиестер, този модел поема активна роля в отвеждането на излишната влага, генерирана по време на нормална активност. Това се превръща в по-лесен начин за поддържане на приятен сух климат около кожата за по-дълъг период от време и по този начин предпазва от прегряване. Това ще се окаже също толкова удобно на пътеката, когато се съчетава с наслоено планинско облекло, колкото и при изпълнение на градски задачи. Освен това дизайнерите на Patagonia са използвали тук решението Polygiene®, което означава, че образуването на неприятни миризми ще бъде забавено. Това означава, че в планинската си раница ще сложите по-малко на брой и по-функционални дрехи, което ще ви позволи да запазите свежестта около тялото си за по-дълго време. Това несъмнено е практично решение и ще се хареса на минималистичните туристи, които ценят подкрепата на съвременните технологии.

Тениската Patagonia L/S Cap Cool Daily Graphic Shirt също така осигурява ефективна подкрепа в грижата за защита на кожата ви от вредното ултравиолетово лъчение с UPF 50+. Този модел, разбира се, се грижи и за комфорта, а той идва от кройката Regular Fit. Това се изразява в поддържане на максимална свобода на движенията, което ще се отрази положително на ефективността на похода с раница или на градската пътека. Освен това дизайнерите на Patagonia са положили големи грижи при производството на своите дрехи за дейности на открито, като са получили два важни сертификата. Първият е Fair Trade Certified™, което означава, че Patagonia отговаря на принципа за справедливо заплащане на извършената работа. Вторият сертификат е bluesign®, което означава, че нито една от стъпките в производството на потника не е оказала отрицателно въздействие върху околната среда.

Потник Patagonia L/S Cap Cool Daily Graphic Shirt - Основни характеристики: Потникът е изработен от материали, които се използват в ежедневието:

  • Потникът е изработен от дишащ полиестер, за да се намали рискът от бързо прегряване;
  • Технологията miDori™ bioSoft ускорява отвеждането на влагата, за да поддържа комфортен климат до кожата;
  • Антибактериалното покритие на тъканта с технология Polygiene® предотвратява бързото развитие на миризми;
  • UV защита UPF 50+;
  • Суитшъртът е сертифициран за справедлива търговия Fair Trade Certified™, което означава справедливо заплащане на труда без експлоататорски методи;
  • Удобна кройка Regular Fit за максимална свобода на движенията;
  • Отличителен графичен дизайн с туристическо усещане;
  • Суитшърт, изработен по стандарта bluesign®;
  • Намален брой шевове за по-голям комфорт на движение.

Технологии
Основна технология

Polygiene®
Технологията Polygiene® позволява запазване на по-голяма хигиена на дрехите, без неприятни миризми дори между пранетата, чрез ограничаване на размножаването на бактерии. Тя се основава на нанасяне на сребърни йони върху материята, което постига ефект на дълготрайно и естествено антибактериално покритие. Антибактериалните свойства на дрехите, направени с тази технология, са много устойчиви, тъй като това не е само завършек на повърхността, а на цялата "маса" на платът.

Основна технология

miDori® bioSoft
miDori® bioSoft е омекотител за текстили, базиран на масло, добивано от растителни семена и компоненти от биоотпадъци. С неговото използване, памучните текстили постигат над средната мекота, запазвайки същевременно своята естествена дишаемост. Така miDori® bioSoft подобрява комфорта при носене на дрехите, като същевременно предлага изключително екологично решение. Продуктите, използващи тази технология, намаляват с 60% емисиите на въглероден диоксид по време на производствения процес в сравнение със стандартните синтетични продукти със сходни качества. miDori® bioSoft разполага със сертификати: GreenScreen Silver, което означава, че не използва хиляди вещества, които са на списъците на химичните заплахи, както и Cradle to Cradle Certified™, което гарантира грижа за здравето на хората и доброто на околната среда на всички етапи на производството.

Техническа спецификация
Цвят сив
Пол Мъжки
No-code Nie
Серия на производителя Patagonia Capilene®
Вид закопчаване Без разкопчаване
Основна технология miDori™ bioSoft, Polygiene®
Благоприятно за околната среда bluesign®, Fair Trade Certified™
Дължина на ръкава Дълъг ръкав
Маншети Еластични
Основен материал 100% полиестер
Отвори за палеца He
Качулка Без качулка
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг

Patagonia L/S Cap Cool Daily Graphic - отзиви на клиенти

0.0