top

Скиорски чорапи X-Socks SKI ENERGIZER LT 4.0 - black/stone grey

с включен ДДС 53,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 52,99 лв. (+2%)
препоръчителна цена на производителя 69,99 лв. (-22%)
Only %1 left
Цена за доставка от 11,99 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 7613418016285-1

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Чорапите X-Socks Ski Energizer LT 4.0 - черни/каменно-сиви - са лек модел, който предлага оптимална циркулация на кръвта и бързо възстановяване. Подпомагайки функцията на мускулите, те се грижат за отличната дишаемост и предпазват крака от протриване. Създадени за любителите на спускането, те ще бъдат оценени и от почитателите на ски туризма.

Предложението на добре познатата марка е модел, който ще задоволи както дамите, така и мъжете. Кройката не притиска и не притиска и няма да причини дискомфорт дори при продължително носене. Ще оцените техническите свойства по време на излети от всякакъв вид.

Ски чорапите X-Socks® Ski Energizer LT 4. 0 осигуряват ефективна защита срещу прегряване вследствие на усилията, които полагате на пистите или при ски туризъм. За това е отговорна технологията AirConditioning Channel®, която използва специални канали. Тя се поддържа от по-големия си аналог Extra long Air Guide®, като задачата и на двете е да проветряват крака. Това означава, че по-студеният въздух се подава към областите, които са най-застрашени от повишаване на температурата, а излишният топъл въздух се отвежда навън. Това ще помогне да се намалят тези неприятни явления, което ще има положителен ефект върху ефективността на вашите усилия през зимата. Освен това ски чорапите X-Socks имат решение Traverse AirFlow Channel System в долната част на стъпалото. Това също са канали, които осигуряват адекватна циркулация на въздуха около долната част на стъпалото, където температурата се повишава най-много. Цялото се допълва от бързосъхнещ материал, който улавя и отвежда излишната влага, генерирана по време на тренировка. В резултат на това ски чорапите X-Socks Ski Energizer LT 4. 0 ще останат сухи за по-дълъг период от време, което увеличава възприемания комфорт.

Ски чорапите Ski Energizer LT 4. 0 предлагат и специален панел със система HeliXCoil. Той се простира от глезена до прасеца и е предназначен да поддържа мускулите. Това гарантира, че мускулите не се претоварват по време на ски туризъм, като същевременно се поддържа адекватна циркулация на кръвта. Това ще има положителен ефект върху насищането на мускулите с кислород, като по този начин ще се намали рискът от крампи. Това се допълва от разтвора Suppronation Bandage®, който стабилизира сухожилията и мускулите. Това не е за сметка на свободата на движение, а ще се изрази в по-добър контрол на ездата и необходимата й прецизност. За всеки активен човек ахилесовото сухожилие е от решаващо значение, тъй като разкъсването му води до месеци прекъсване на активността. Ето защо тук дизайнерите са използвали Lambertz-Nicholson Achillessehnen Protektor. Това са специални възглавнички, които отдалечават кожата от ски обувката и по този начин намаляват риска от това неприятно нараняване.

Ски чорапите X-Socks се отличават и с удобно прилягане благодарение на еластана. Еластанът придава на чорапа нужното количество разтегливост, така че свободата на движение не е ограничена. Решението Aktiv-Bund® осигурява стабилност. То не оказва натиск, а държи чорапа Ski Energizer LT 4.0 на място, така че рискът от болезнено търкаляне и намачкване е елиминиран. Освен това този модел предлага редица решения за омекотяване под формата на панели. Ще ги откриете в чувствителните зони, където рискът от образуване на мехури, мазоли или протриване на кожата е висок.

Ски чорапи X-Socks Ski Energizer LT 4.0 - основни характеристики:

 • AirConditioning Channel® е вентилационен канал срещу кожата, който намалява прегряването;
 • Системата Traverse AirFlow Channel осигурява циркулация на въздуха около долната част на стъпалото;
 • Изключително дълъг вентилационен канал Air Guide®;
 • Системата HeliXCoil е решение за компресия от глезена до прасеца, което поддържа мускулите;
 • Технологията HeliXCoil System не възпрепятства кръвообращението, което позволява оптимално насищане на мускулите с кислород;
 • Бандажът Suppronation Bandage® поддържа сухожилията и мускулите, като ги стабилизира, без да ограничава свободата на движение;
 • Lambertz-Nicholson Achillessehnen Protector поддържа ахилесовото сухожилие с омекотяващи възглавнички;
 • Aktiv-Bund® осигурява удобно прилягане на чорапите, без да причинява неудобен натиск;
 • Протекторът на стъпалото с AirVent Zone намалява прегряването и обезсилва риска от протриване;
 • Shin Protector е протектор за подбедрицата, който предпазва от триене на обувките;
 • Протекторът за пръстите предпазва пръстите на краката, като абсорбира ударите и намалява протриването;
 • Анатомично оформено стъпало и отделно прилягане за десния и левия крак;
 • Протекторът за петата намалява протриването и болезнените мехури;
 • Полиамидът в състава на материала осигурява висока издръжливост на чорапите;
 • Включен един чифт.

Технологии
Технология на производителя

X-BIONIC Skin NODOR®
Skin NODOR® е технологично решение, базирано на обвиване на влакната на материала със сребърни йони. Те се активират, когато тялото се нагрява и ефективно предпазват от появата на неприятни миризми. Това се дължи на бактериоцидните свойства на приложените йони. Отличителната черта на тази технология е също спирането на размножаването на бактериите. Освен това, дрехите, направени по този начин, са хипоалергенни.

Технология на производителя

X-Socks Helixcoil®
Helixcoil® е технология, която получи награда по време на изложение ISPO 2019. Специална лента обгръща глезена, стабилизирайки мускулите и намалявайки вибрациите. Това позволява на мускулите да използват запазената енергия по време на активност, вместо да се опитват да абсорбират ударите. Моделите, използващи Helixcoil®, се отличават в зимните спортове на труден терен, велосипедни спринтове или изкачвания на технично изискващ терен по време на трекинг.

Технология на производителя

X-Socks Suppronation® Bandage
Suppronation® Bandage представлява две ленти от материал, които повишават стабилността на глезенския став и защитават този чувствителен елемент на структурата на крака. Едната, хоризонтална, обгръща ахилесовото сухожилие, докато другата, вертикална, обвива подметката. Така глезенският став се отпуска значително, за да може да издържи по-големи натоварвания, свързани със занимаването с активност.

Технология на производителя

X-Socks Aktiv-Bund®
Aktiv-Bund® е високоеластична лента в горната част на чорапите, която гарантира оптимално прилягане и предотвратява нежеланото свлачване на този елемент от дрехите при движение. В същото време тя не стеснява излишно, не ограничава или затруднява движението по никакъв начин.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта XS-SSNGW19U
Цвят черен
Пол Унисекс
No-code Nie
Основен материал 34% полиамид (найлон), 21% бисентио, 20% митлан, 20% NODOR® skin, 5% еластан
Височина на чорапа Дълги, до под коляното
Дебелината на чорапите Lightweight
Компресия HE
Анатомичен профил Да, чорапи за десен и ляв крак (R и L)
Технология на производителя X-BIONIC Skin NODOR®, X-SOCKS Aktiv-Bund®, X-SOCKS Helixcoil®, X-SOCKS Suppronation® Bandage
Action1 Season Sale
Outlet да
Promoitem No
Активност Ски туринг, Пистови ски / фрирайд

X-Socks SKI ENERGIZER LT 4.0 - отзиви на клиенти

0.0