top

Раница за ски туринг Ortovox Peak Light 38 S - dark blood

с включен ДДС 288,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 288,99 лв.
препоръчителна цена на производителя 430,99 лв. (-32%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 4251422546911

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Дамската раница за скачане с парашут Ortovox Peak Light 38 S ще ви свърши чудесна работа за няколко дни високопланински излети. Това се дължи на увеличения капацитет в сравнение с предишните модели от тази колекция. Тя ще се докаже при алпинистки или катерачни експедиции. Тя ще бъде идеална и за ски бягства. Така че ски туризъм или фрийрайд с тази раница ще бъде чисто удоволствие.

Моделът на прочутата форма Ortovox е предназначен предимно за жени и хора с малко по-къс силует. Благодарение на по-късата си конструкция в сравнение със стандартния модел раницата се адаптира перфектно към женския гръб за по-голям комфорт при носене. Освен това тя е изключително лека, технична и дори по-функционална от своите предшественици. Тя ще гарантира, че всяка планинска екскурзия ще бъде осъществена в комфорт и подходящи условия.

Дамската раница за скайдайвинг Ortovox Peak Light 38 S се отличава с нов триъгълен дизайн на капака, който позволява безкрайно регулиране. Клапата може да бъде напълно отстранена или да се съхранява в основното отделение. Чрез пълното премахване на капака и рамката раницата може да се превърне в още по-лек и специализиран модел, полезен например за атаки на върхове.

По своята същност тази дамска раница за скайдайвинг Ortovox Peak Light 38 S има възможност за закрепване на ски, както и на въже за катерене. Редица примки и специални пространства ще ви позволят да прикрепите към този модел ски палки, трекинг палки, а също и чекии, до които винаги ще имате удобен достъп. Чекерите и сгъваемите тояги също могат да се съхраняват в специално отделение. Раницата включва специално отделение за карта, както и странични еластични джобове за бутилка с вода или малки закуски. Допълнителната мрежа за каска ще улесни транспортирането на каската ви, а светлият интериор на тези модели значително улеснява намирането на екипировката ви.

Дизайнерите на Ortovox са включили в този модел регулируем, свалящ се бедрен колан. Той разполага и с регулируем гръден ремък с предпазна свирка, което гарантира, че дамската раница за скачане с парашут Ortovox Peak Light 38 S поддържа необходимата стабилност по време на взискателни алпийски дейности. Задният панел на тази раница за скокове с парашут е с използването на технологията Swisswool Tec Knit. Това е комбинация от удобна техническа пяна и термично пресована швейцарска вълна с 3D високотехнологична плетка. Подложките от вълна в задния панел са в състояние да съхранят значително количество влага, което ще помогне за поддържането на приятен климат около кожата.

Моделът Ortovox Peak Light 38 S беше отличен с престижната награда "Златен победител" в категорията "Раници" на ISPO 2016, като журито оцени гърба, изработен от вълна, повишаващ нивото на хигиена и осигуряващ контакт на тялото с естествения материал.

Раница Ortovox Peak Light 38 S - основни характеристики:

 • По-къс дизайн, съобразен с женския силует;
 • Работи добре както за катерене, така и за излети с парашут;
 • Вместимост 38 литра;
 • Олекотена;
 • Задният панел Swisswool Tec Knit използва техническа пяна и швейцарска вълна за по-голям комфорт;
 • Възможност за закрепване на ски;
 • Възможност за носене на въже за катерене;
 • Мрежа за катерене или ски каска;
 • отделение за чекове и туристически пръчки;
 • Свалящ се колан за кръста;
 • Регулируем гръден колан с предпазна свирка;
 • Сваляща се рамка;
 • Компресионни ремъци;
 • Съвместим със система за хидратация;
 • Възможност за носене на трекинг или ски стикове, както и чекмеджета;
 • Еластични странични джобове;
 • Отделение за карти;
 • Широко отворени ципове и добра защита от влага;
 • Залепени шевове;
 • Карабинер за ключове;
 • Включена карта за първа помощ при злополука;
 • Изработен от издръжлив найлон, покрит със слой полиуретан за по-добра защита от влага;
 • Моделът е отличен с престижната награда "Златен победител" в категория "Раници" на ISPO 2016.

Технологии
Технология на производителя

Ortovox Swisswool
Ortovox Swisswool е специална изолация, използвана от компанията Ortovox в облеклото си. Материалът се отличава с използването на естествена вълна, получена от подбрани швейцарски овце. Вълната, използвана в изолацията Swisswool, се добива в екологични условия и се отнася с етично отношение към овцете. Важен факт е също така, че вълната се пренася за по-нататъшна обRabотка в кратък период от време, което намалява емисията на въглероден диоксид. Материалът се отличава с високо качество и добро съотношение между тегло и предлагания топлинен комфорт, който е възможен благодарение на специалните въздушни зони, които се образуват между влакната. Това също така позволява значително компресиране на дрехите при опаковане. Swisswool съдържа и синтетичен полиакрил.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 46283
Цвят червен
Пол Дамски
No-code Nie
Колекция на производителя Ortovox Backpacks
Вид раница Катерачна раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за пренасяне на по-голямо количество инвентар.
Обем 38 l
Тегло ~ 1170 g
Минимално тегло на раницата ~ 760 g
Материя 420D Oxford найлон
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Без покривало
Носеща система Удобна носеща система, използваща амортизиращи натоварването материали
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни (скъсена версия)
Достъп до главното отделение Отгоре и отпред
Закрепване на ски С помощта на странични ремъци (вертикално или под формата на буквата „А“)
Допълнителни характеристики Поставка за очила на презрамката, Аварийна свирка, Странични компресивни ремъци, 2 каишки в долната част на раницата, Еластични странични джобове, Халка за инвентар на кръстния колан, Каишка за прикрепване на катерачно въже, Дръжки за 2 пикела, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи, Халка за ключове, SOS инструкция
Закрепване на каска Мрежа за носене на каска (helmet holder) в комплекта
Полезно при пътуване Опция за прибиране на кръстния колан;
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Размери ~ 69 x 29 x 22 cm
Основна технология Nagroda ISPO
Технология на производителя Ortovox Swisswool
Активност Алпинизъм / високопланинско катерене, Ски туринг

Ortovox Peak Light 38 S - отзиви на клиенти

0.0