top

Раница за ски туринг Ortovox Peak 45 - safety blue

с включен ДДС 389,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 348,99 лв. (+12%)
препоръчителна цена на производителя 517,99 лв. (-24%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 4251422548977

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Раницата за скачане с парашут Ortovox Peak 45 е модел, създаден за любителите на по-дълги високопланински предизвикателства. Това ще бъде модел, директно създаден както за любителите на планинарските експедиции, така и за любителите на парашутизма. Използването на отлична система за носене в конструкцията осигурява подходяща вентилация на гърба по време на активност. Моделът гарантира и стабилност на носения товар, независимо дали сте на крака или на ски.

Този модел на Ortovox е идеален, ако ви е необходим капацитет за няколко дни във високите планини. Този модел се отличава и с отлична функционалност. Всичко това означава, че когато поемате предизвикателствата на трудния терен, не можете да се страхувате, че ще останете без адекватна техническа поддръжка.

Раницата за скачане с парашут Ortovox Peak 45 се отличава с повишено ниво на издръжливост, благодарение на найлоновата си изработка, подкрепена от рипстоп конструкция. Това я прави по-подходяща за контакт със скала или преодоляване на препятствие, така че да можете да се наслаждавате на нейната функционалност дълго време. Цялостният дизайн гарантира, че можете да носите оборудването си удобно. Това се дължи на опорната система, в която е използвана вълна. Благодарение на комбинацията ѝ с пяна и перфориран материал можете да се насладите на отлично отвеждане на влагата от кожата, като по този начин се намалява дискомфортът, който излишната влага причинява в областта на гърба. За климата в тази област се грижат и терморегулиращите способности на вълнените влакна, които намаляват усещането за прегряване, което често се появява в тази област. Този модел осигурява и много важна стабилност. Това се дължи на удобните презрамки, както и на коланите за кръста и гърдите. Това ви дава възможност да разпределите теглото на екипировката си, така че да можете да ходите с нея възможно най-ефективно.

Тази раница за скокове с парашут Ortovox Peak 45 е модел, до който има достъп отгоре, както и чрез цип по периферията на раницата. Освен това цялостният дизайн предлага редица възможности за закрепване на оборудването. Специалните примки отпред дават възможност за закрепване на брадва или трекинг пръти. Въжето може да се съхранява удобно под капака и да се обезопаси с ремъци отстрани. Можете също така да закрепите удобно ски отпред или отстрани на модела, в зависимост от предпочитанията ви. Раницата разполага и с четири джоба за съхранение на отделни елементи от екипировката. По-големият джоб в предната част е създаден, за да съхранявате удобно лавинния си албум за бърз достъп. Има място и за карта, както и за по-малки предмети, които могат да се съхраняват в джоба на капака или на колана на кръста. Раницата е съвместима и със система за хидратация, така че ще можете да утолявате жаждата си удобно по време на дейността, която предприемате.

Моделът Ortovox Peak 45l бе отличен с престижната награда "Златен победител" в категория "Раници" на ISPO 2016, като журито оцени гърба, изработен от вълна, повишаващ нивото на хигиена и осигуряващ контакт на тялото с естествения материал.

Раница Ortovox Peak 45l - основни характеристики:

 • Перфектна за алпийско катерене;
 • Изработена от найлон, характеризиращ се с повишена устойчивост на случайни повреди;
 • Система за носене SWISSWOOL FULL CONTACT (налична само при раниците Ortovox) за перфектно отвеждане на влагата чрез използване на пяна и перфорирана швейцарска вълна;
 • Осигурява стабилност;
 • Удобни, регулируеми презрамки;
 • Нагръден ремък със свирка;
 • Бедрен колан с джоб;
 • Колани за регулиране на разпределението на теглото на раменните ремъци;
 • Съвместим със система за хидратация;
 • Обемно основно отделение с достъп отгоре или чрез цип по периметъра на раницата;
 • Джоб в капака с отделения за ценни дребни предмети;
 • Преден джоб;
 • джоб за карта;
 • Примки за закрепване на две чекии или трекинг пръчки на предния панел;
 • Възможност за удобно закачане на въже;
 • Два чифта компресионни ремъци отстрани ви позволяват лесно да пристягате ски или друга екипировка;
 • Ските могат да се носят и по диагонал;
 • Включена мрежа за каска;
 • Снабдени с ципове, които ограничават навлизането на вода в модела;
 • Информационен лист;
 • Произведена в 1 размер за хора с размери на тялото приблизително 170-195 см (торс 42-50 см);
 • Моделът е отличен с престижната награда "Златен победител" в категория "Раници" на ISPO 2016.

Технологии
Технология на производителя

Ortovox Swisswool
Ortovox Swisswool е специална изолация, използвана от компанията Ortovox в облеклото си. Материалът се отличава с използването на естествена вълна, получена от подбрани швейцарски овце. Вълната, използвана в изолацията Swisswool, се добива в екологични условия и се отнася с етично отношение към овцете. Важен факт е също така, че вълната се пренася за по-нататъшна обRabотка в кратък период от време, което намалява емисията на въглероден диоксид. Материалът се отличава с високо качество и добро съотношение между тегло и предлагания топлинен комфорт, който е възможен благодарение на специалните въздушни зони, които се образуват между влакната. Това също така позволява значително компресиране на дрехите при опаковане. Swisswool съдържа и синтетичен полиакрил.

Техническа спецификация
Цвят син
Пол Унисекс
No-code Nie
Колекция на производителя Ortovox Backpacks
Вид раница Катерачна раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за пренасяне на по-голямо количество инвентар.
Обем 45 l
Тегло ~ 1490 g
Минимално тегло на раницата ~ 1420 g
Материя 420D HD рипстоп найлон + 420D manstar найлон
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Без покривало
Носеща система Удобна носеща система, използваща амортизиращи натоварването материали
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни
Достъп до главното отделение Отгоре и отпред
Закрепване на ски Диагонално с помощта на ремък отпред на раницата, С помощта на странични ремъци (вертикално или под формата на буквата „А“)
Допълнителни характеристики Аварийна свирка, Странични компресивни ремъци, Халка за инвентар отпред, Халка за инвентар на кръстния колан, Каишка за прикрепване на катерачно въже, Дръжки за 2 пикела, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи, 1 джобче на кръстния колан, SOS инструкция
Закрепване на каска Мрежа за носене на каска (helmet holder) в комплекта
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Размери ~ 72 x 29 x 23 cm
Основна технология Nagroda ISPO
Технология на производителя Ortovox Swisswool
Promoitem Bestseller
Активност Алпинизъм / високопланинско катерене, Ски туринг

Ortovox Peak 45 - отзиви на клиенти

0.0