top

Подаръчни ваучери

Важният ден е съвсем близо, а вие все още нямате идея за подарък? Изберете подарък, който ще ви помогне да постигнете целите си в планината, да отбележите маршрутите за катерене или да завършите мечтаните турове. Купувайте поотделно или в произволна конфигурация. Подаръчната карта на 8a.bg е виртуален продукт - можете да я изпратите на посочено от вас лице с произволно послание. Въведете имейла на получателя в полето "получател" и картата, веднага след плащането, ще отиде направо в пощенската му кутия. Можете също така да изпратите картата до себе си (използвайте собствения си имейл като подател и получател), за да я задържите до определена дата, да я разпечатате на домашния си принтер или на някой от фотокиоските.
Не можем да намерим подходящи продукти за маркиране.
Изчисти
Важният ден е съвсем близо, а вие все още нямате идея за подарък? Изберете подарък, който ще ви помогне да постигнете целите си в планината, да отбележите маршрути за изкачване или да завършите мечтаните си турове. Изберете карти за презареждане на стойност 50 PLN - 100 PLN - 200 PLN - 500 PLN, които да използвате в планинския магазин 8a.bg! Купувайте поотделно или в различни конфигурации.

Подаръчната карта на 8a.bg е виртуален продукт - можете да я изпратите на посоченото лице с произволно послание. Въведете имейла на получателя в полето "получател" и картата, веднага след плащането, ще отиде направо в пощенската му кутия. Можете също така да изпратите картата до себе си (използвайте собствения си имейл като подател и получател), за да я задържите до определена дата, да я разпечатате на домашния си принтер или на някой от фотокиоските.