top

Катерачна раница Fjallraven Bergtagen 30 - hokkaido orange

с включен ДДС 342,49 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 319,99 лв. (+8%)
препоръчителна цена на производителя 404,99 лв. (-15%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 7323450617370

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Раницата за катерене Fjallraven Bergtagen 30 е със специализиран дизайн, който е подходящ за катерене на високи планински стени, когато искате да имате максимална стабилност. Това обаче е иновативен модел, тъй като шведските дизайнери са използвали тук водоустойчива мембрана, която ще се окаже функционална, когато на пътеката вали сняг или дъжд.

Използването на този модел не се изчерпва с катерене, тъй като използваните тук решения ще позволят да се карат ски на тролей. Това ще се хареса на почитателите на фрийрайд и ски-туризма, така че ще имате технически партньор за тези екстремни дейности. Тук можете да поберете вещи от първа необходимост, да закачите въже за катерене или ледоразбивач, както и да сложите провизии или дрехи вътре. По този начин винаги ще сте подготвени за всяко предизвикателство, което ви очаква.

Раницата за катерене Fjallraven Bergtagen 30 предлага още нещо, освен редица функции, които улесняват живота в планината. Мембраната Bergshell на Fjallraven е задължителна за тежките условия. С високата си водоустойчивост от 10 000 мм H2O тя ще запази вас и екипировката ви сухи. Независимо дали вали сняг или дъжд, това решение е несъмнено практично и ще ви помогне да се чувствате по-сигурни в планината, независимо дали се катерите, ходите или карате ски. Освен това раницата за катерене Fjallraven Bergtagen 30 е и по-издръжлива благодарение на материала Fjallraven Bergshell. Това е така, защото тази мембрана всъщност е специално разработен найлон. Неговата рипстоп структура се характеризира с намалена податливост на износване и случайни механични повреди, така че този модел ще издържи на трудностите при екстремни дейности.

Раницата за катерене Fjallraven Bergtagen 30 има и TPU покритие, което подпомага водоустойчивостта на мембраната Fjallraven Bergshell. То ще забави намокрянето на материала и ще позволи на водните капки да се стичат свободно. Опазването на околната среда е важно за дизайнерите на Fjallraven, затова част от тъканите, използвани за изработката на този модел, са получени от рециклирани материали. Това означава, че мембраната Bergshell все още е ефективна, но при производството ѝ е намалено количеството пластмаса в околната среда.

Раницата за катерене Fjallraven Bergtagen 30 също така означава, че можете да пренасяте всичко, от което се нуждаете. В нея може да се побере резервоар за вода, така че ако разполагате с такъв, можете да се хидратирате по-удобно. Можете лесно да прикрепите въже за катерене към горната част и ски към страните. Това се допълва от регулируемите гръден и кръстен колан, които осигуряват необходимата стабилност за динамично каране или катерене. Това намалява риска раницата да ви преобърне в която и да е посока.

Раница Fjallraven Bergtagen 30 - основни характеристики:

 • Раница за скачане с парашут, изработена от издръжлив материал Fjallraven Bergshell, който е специално разработен найлон;
 • Fjallraven Bergshell е с намалена податливост на износване и механични повреди;
 • TPU слоят на материала Fjallraven Bergshell му осигурява водоустойчивост от 10 000 мм H2O;
 • Част от материала Fjallraven Bergshell е получен от рециклирани материали, което несъмнено е екологосъобразно;
 • Удобната система за носене използва омекотяваща пяна;
 • Укрепваща пластина в задната част;
 • Вертикално и хоризонтално регулируемата гръдна лента увеличава стабилността на раницата;
 • Регулируем колан за кръста с катарама;
 • Раницата позволява носене на ски отстрани;
 • Специален отряд за закачане на въже;
 • Възможност за монтиране на система за хидратация (предлага се отделно);
 • Горният капак се сваля;
 • джоб за органайзер в горния капак;
 • Вътрешен джоб с цип в центъра на основното отделение;
 • Панталони за закрепване на допълнителна екипировка и чекове;
 • Странични ремъци за компресия.

Техническа спецификация
Цвят оранжев
Пол Унисекс
No-code Nie
Вид раница Катерачна раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за пренасяне на по-голямо количество инвентар.
Обем 30 l
Тегло ~ 1040 g
Материя 100% 400D найлон
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Без покривало
Носеща система Фиксиран заден панел – близко до гърба, стабилен. Устойчив на деформация от носената екипировка, навлизане на сняг или мръсотия; при зимни условия ограничава охлаждането.
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни
Достъп до главното отделение Отгоре
Закрепване на ски С помощта на странични ремъци (вертикално или под формата на буквата „А“)
Допълнителни характеристики Странични компресивни ремъци, Каишка за прикрепване на катерачно въже, Дръжки за 2 пикела, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Размери ~ 55 x 26 x 22 cm
Технология на производителя Fjallraven Bergshell
Благоприятно за околната среда Изработени частично от рециклирани материали
Активност Алпинизъм / високопланинско катерене, Трекинг

Fjallraven Bergtagen 30 - отзиви на клиенти

0.0