top

Катерачна раница Arcteryx Alpha FL 40 - dark sprint

с включен ДДС 409,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 399,99 лв. (+3%)
препоръчителна цена на производителя 566,99 лв. (-27%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 623555102052

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Раницата за катерене Arcteryx Alpha 40 FL е подходяща за всички видове катерене. Моделът ви позволява да носите удобно необходимата екипировка благодарение на добре организирания интериор, външната система за закрепване с бънджи и възможността за носене на чекмедже, раковини и въже.

Раницата, която разглеждате, е проектирана с мисъл за скално, ледено и алпийско катерене. Обтекаемата форма на раницата свежда до минимум нейното тегло и осигурява максимална свобода на движение на потребителя. В конструкцията е използван патентованият материал Hadron™ с изключително ниско тегло, който е несравним по своята устойчивост на механични повреди.

В раницата за катерене Arcteryx Alpha 40 FL е използвано решението AC2 (Advanced Composite Construction). Този водоустойчив материал осигурява най-добрата защита срещу неблагоприятни условия. Композитната конструкция, подлепналите шевове и специалното рол-туп затваряне RollTop™ уплътняват раницата и гарантират пренасянето на предметите, поставени в основното отделение. Предният панел на раницата за катерене Arcteryx Alpha FL 40 е снабден със система за бънджи и многобройни точки за закрепване, които ви позволяват да пристягате чекръци, ракли или дебело пухено яке за свръзка. Моделът има външен джоб за дребни предмети, които са ви необходими под ръка, който се закопчава с уплътнен цип WaterTight™. Има и вътрешен джоб за ценности, както и регулируема и сваляща се гръдна каишка. В конструкцията на раницата е вграден светлоотразител от системата Recco®, който повишава безопасността при дейности на голяма надморска височина.

Раница Arcteryx Alpha FL 40 - основни характеристики:

 • За скално, ледено и алпийско катерене;
 • Пълна функционалност на раница за катерене при много ниско тегло;
 • Комбинация от високо водоустойчиви материали (AC2 - Advanced Composite Construction) и подлепнали шевове осигуряват най-добрата защита срещу падащ сняг и дъжд;
 • Затваря се и се отваря с лесно за използване (дори с ръкавици) затваряне с ролка;
 • Малък външен джоб с цип WaterTight™ и щипка за ключове;
 • Външните шнурове позволяват да закачите допълнителна екипировка, като например ракли, чекии или дебело пухено яке за свръзка;
 • Каишка с катарама в горната част за закачане на въже;
 • Вграден светлоотразител от системата Recco®;
 • Сваляща се гръдна каишка;
 • Бедрен колан с ширина 4 см;
 • Два държача за чекмеджета;
 • Вътрешен джоб за ценности;
 • Изработена от патентована материя Hadron™ с устойчивост на повреди над средната.

Технологии
Основна технология

Recco®
Recco® е система, чрез която стана възможно бързо и ефикасно откриването на похитени от лавина хора. Тя се базира на радарна технология и използването й е много лесно. Спасителните операции все повече използват "помощта", която Recco предлага. Системата се състои от 2 елемента: рефлектор и детектор. Първият се поставя в облеклото (най-често панталони, якета) или е вграден в обувки. Всички скиори, които спускат извън означените писти, трябва да го имат. Рефлекторът е тънък метален плочка, покрита с пластмаса - тежи само няколко грама. Той е много здрав, не изисква захранване с енергия и ще спре да Rabоти само при механично повреда. Детекторите, които излъчват радиовълни "в търсене" на рефлектори, са оборудвани от спасителните служби.

Технология на производителя

Arc’teryx Hadron™
Хиперлек и невероятно издръжливият материал Hadron™ отново дефинира стандарта за здравина на алпийската одежда в много леко издание. Външната тъкан Hadron™ използва рипстоп течни полимери, което им позволява да се състезават по здравина с материали, два пъти по-тежки от тях.

Техническа спецификация
Цвят зелен
Пол Унисекс
No-code Nie
Вид раница Катерачна раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за пренасяне на по-голямо количество инвентар.
Обем 40 l
Тегло ~ 715 g
Материя N70r найлон 6 рипстоп + Hadron™ N315r HT найлон 6.6 LCP
Система за хидратация Няма (несъвместима)
Водоустойчиво покривало за раница Без покривало
Носеща система Фиксиран заден панел – близко до гърба, стабилен. Устойчив на деформация от носената екипировка, навлизане на сняг или мръсотия; при зимни условия ограничава охлаждането.
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни
Достъп до главното отделение Отгоре
Допълнителни характеристики Допълнителен ластик за прикрепване на различни предмети, Халка за инвентар отпред, Каишка за прикрепване на катерачно въже, Дръжки за 2 пикела, Вътрешно джобче за дребни вещи, Халка за ключове
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Размери ~ 63 x 30 x 25 cm
Основна технология Recco®
Технология на производителя Arc’teryx Hadron™
Активност Алпинизъм / високопланинско катерене

Arcteryx Alpha FL 40 - отзиви на клиенти

0.0