top

Катерачна раница Arcteryx Alpha FL 30 - black/black

с включен ДДС 399,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 389,99 лв. (+3%)
препоръчителна цена на производителя 489,99 лв. (-18%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 623555101987

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Раницата за катерене Arcteryx Alpha 30 FL е подходящ модел за всички видове катерене, като използва високо водоустойчива комбинация от материал AC2 с материя Hadron™ за над средната издръжливост. Минималистичният дизайн на раницата крие всяко решение, необходимо по време на експедиции за катерене на голяма надморска височина.

В конструкцията на представената раница е включен рефлектор от системата Recco®, който повишава безопасността при скално, ледено и алпийско катерене. Раницата е оборудвана със специални катарами и придърпвания, с които можете да работите удобно с ръкавици.

В раницата за катерене Arcteryx Alpha 30 FL е използвано решението AC2 (Advanced Composite Construction). Този водоустойчив материал осигурява висока защита срещу неблагоприятни условия. Подлепените шевове и специалното затваряне на ролката RollTop™ увеличават водоустойчивостта на раницата и позволяват пренасянето на предметите, поставени в основното отделение.

Предният панел на раницата за катерене Arcteryx Alpha FL 30 е оборудван със система за бънджи и множество точки за закрепване, които ви позволяват да прикрепите ледникови брадви, ракли или дебело пухено яке за спускане. Моделът има външен джоб за дребни предмети, които са ви необходими под ръка, който се закопчава с уплътнен цип WaterTight™. Има и вътрешен джоб за вашите ценности, както и регулируема и сваляща се гръдна каишка.

Раница Arcteryx Alpha FL 30 - основни характеристики:

 • За всички видове катерене: скално, ледено и алпийско;
 • Пълна функционалност на раница за катерене с много ниско тегло;
 • Комбинация от високо водоустойчиви материали (AC2 - Advanced Composite Construction) и подлепващи шевове предлагат най-добрата защита срещу падащ сняг и дъжд;
 • Затваря се и се отваря с лесно за използване (дори с ръкавици) затваряне с ролка;
 • Малък външен джоб с цип WaterTight™ и щипка за ключове;
 • Външните шнурове позволяват да закачите допълнителна екипировка, като например ракли, чекии или дебело пухено яке за свръзка;
 • Каишка с катарама в горната част за закачане на въже;
 • Вграден светлоотразител от системата Recco®;
 • Сваляща се гръдна каишка;
 • Бедрен колан с ширина 4 см;
 • Два държача за чекмеджета;
 • Вътрешен джоб за ценности;
 • Изработена от патентована материя Hadron™ с устойчивост на повреди над средната.

Технологии
Основна технология

Recco®
Recco® е система, чрез която стана възможно бързо и ефикасно откриването на похитени от лавина хора. Тя се базира на радарна технология и използването й е много лесно. Спасителните операции все повече използват "помощта", която Recco предлага. Системата се състои от 2 елемента: рефлектор и детектор. Първият се поставя в облеклото (най-често панталони, якета) или е вграден в обувки. Всички скиори, които спускат извън означените писти, трябва да го имат. Рефлекторът е тънък метален плочка, покрита с пластмаса - тежи само няколко грама. Той е много здрав, не изисква захранване с енергия и ще спре да Rabоти само при механично повреда. Детекторите, които излъчват радиовълни "в търсене" на рефлектори, са оборудвани от спасителните служби.

Технология на производителя

Arc’teryx Hadron™
Хиперлек и невероятно издръжливият материал Hadron™ отново дефинира стандарта за здравина на алпийската одежда в много леко издание. Външната тъкан Hadron™ използва рипстоп течни полимери, което им позволява да се състезават по здравина с материали, два пъти по-тежки от тях.

Техническа спецификация
Цвят черен
Пол Унисекс
No-code Nie
Вид раница Катерачна раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за пренасяне на по-голямо количество инвентар.
Обем 30 l
Тегло ~ 635 g
Материя N400r-AC² найлон 6 рипстоп + N70r найлон 6 рипстоп
Система за хидратация Няма (несъвместима)
Водоустойчиво покривало за раница Без покривало
Носеща система Фиксиран заден панел – близко до гърба, стабилен. Устойчив на деформация от носената екипировка, навлизане на сняг или мръсотия; при зимни условия ограничава охлаждането.
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни
Достъп до главното отделение Отгоре
Допълнителни характеристики Допълнителен ластик за прикрепване на различни предмети, Халка за инвентар отпред, Каишка за прикрепване на катерачно въже, Дръжки за 2 пикела, Вътрешно джобче за дребни вещи, Халка за ключове
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Размери ~ 58 x 28 x 18 cm
Основна технология Recco®
Технология на производителя Arc’teryx Hadron™
Активност Алпинизъм / високопланинско катерене

Arcteryx Alpha FL 30 - отзиви на клиенти

0.0