top

Карабинер с муфа Climbing Technology Aerial PRO SG - light blue

с включен ДДС 21,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 20,99 лв. (+5%)
препоръчителна цена на производителя 35,99 лв. (-38%)
Цена за доставка от 11,99 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 8056734832358

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Climbing Technology Aerial PRO SG карабинер на винт - светлосин - е изключително функционален и универсален модел, който по размер и форма съответства на познатите от експресите. Той се предлага във версия с цветна (синя) анодизация, която е не само естетическо предимство, но и ви позволява по-лесно да локализирате екипировката си.

Карабинерът Climbing Technology Aerial PRO SG - светлосин D-образен карабинер е също толкова удобен, колкото и тези на експресите, но ще намери десетки други приложения. Оборудван е с беззъба CF (Catch-Free) ключалка с опция за завъртане (SG - Screw Gate). Серията карабинери Climbing Technology Aerial е създадена за катерачи, които ценят преди всичко комфорта и безопасността, но обръщат голямо внимание на техническите решения и теглото на екипировката, която трябва да носят в раницата или сбруята си.

Тялото на карабинера Climbing Technology Aerial PRO SG bolt-on - светлосин се отличава с горещо кован, многопланов 3D профил, който е позволил значително намаляване на теглото на карабинера. Тази усъвършенствана технология за оформяне на карабинера изглежда е бъдещето в стремежа за производство на по-лека екипировка за катерене, като същевременно се подобрява здравината. Тя намалява количеството на метала в областите, в които той не е важен за здравината. В резултат на това теглото на пълноразмерен карабинер с пълно заключване е с до 10 % по-малко от класическия дизайн (и е равно на теглото на обикновено считаните за по-леки експреси с телено заключване). Въпреки че това може да не е от голямо значение в случай на единична бройка, в случай на обширен комплект за дълги маршрути (или предизвикателства с много въжета в планината), това вече са стотици спестени грама, които са взети предвид при избора на катерачна екипировка. Climbing Technology Aerial PRO SG - светлосиньо е олекотен карабинер с D-образна форма, постигната чрез правилно екструдиране на "тялото", а не чрез намаляването му.

Моделът приляга перфектно в ръката. Оптимизирането на формата и вниманието към ергономията, позволяват лесно манипулиране. Подходящото подсилване на ръбовете, които са най-изложени на триене, предлага максимална безопасност, изисквана от екипировката за катерене. Нежните вдлъбнатини в най-отдалечените точки позиционират правилно лентата и въжето в карабинера. Системата Catch Free (без зъби) предотвратява случайното захващане на ключалката за друга катерачна екипировка (примки, инструменти, катерачи). Както всеки карабинер на Climbing Technology, Aerial се тества индивидуално с подпрагово натоварване от 12 kN, преди да напусне фабриката.

Climbing Technology Aerial PRO SG карабинер - светлосин - ключови характеристики:

  • CF (Catch-Free) беззъба ключалка с опция за завинтване (SG - Screw Gate);
  • Горещо кован, многоизмерен 3D профил;
  • Заключване с винтове;
  • Приляга добре в ръката;
  • EN 12275:2013-B.

Техническа спецификация
Цвят син
Пол Унисекс
No-code Nie
CE V (0333)
EN 12275
Материя Лека сплав
Тегло ~ 38 g
Размери ~ 99 x 56 mm
Keylock V
Отвор 18 mm
Тип B
UIAA V
Издръжливост 23.9.8 kN
Цип Screw Gate
Активност Алпинизъм / високопланинско катерене, Катерене / боулдъринг

Climbing Technology Aerial PRO SG - отзиви на клиенти

0.0