top

Дамски обувки за планинско бягане Salomon XA Wild - peppercorn/black

с включен ДДС 209,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 186,99 лв. (+13%)
препоръчителна цена на производителя 256,99 лв. (-18%)
Only %1 left
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 193128227562-1

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Дамската обувка за планински преходи Salomon XA Wild е моделът, с който можете да тръгнете по планинските пътеки и да ги преодолявате с бързо темпо. Чудесни за скали и смесени терени, те осигуряват голяма стабилност за краката ви.

Високо ниво на защита, здрава горна част, която обгръща крака, и усъвършенствани характеристики на дизайна. Salomon XA Wild накратко.

Дамската обувка за пътешествия Salomon XA Wild е изработена с горна част, която се приспособява към крака ви. Това се осигурява от специалната конструкция SensiFit™, която предлага обгръщащо прилягане от междинната подметка до връзките. За да бъде обувката удобна, горната част също има безшевна конструкция. Това намалява риска от протриване. Обувките за пътешествия Salomon XA Wild са снабдени със системата за свързване Quicklace™. С нея е изключително лесно да регулирате прилягането на горната част, за да отговаря на вашите нужди.

Моделът използва Ortholite® като стелка с необходимото количество гъвкавост. Тя позволява на стъпалото да се настани удобно в обувката. Междинната подметка използва пяна EnergyCell за омекотяване. Това придава на обувката пружиниращо усещане и улеснява ритането. Подметката Contagrip® MA отговаря за сцеплението. Нейният дизайн на протектора ви позволява да стъпвате уверено, докато се движите към целта си. Тя се представя добре на различни видове терени. Цялата обувка се възползва и от стабилизираща стелка на петата. Тя гарантира, че кракът остава поставен в правилна позиция по време на динамично движение.

Дамската трейлър обувка Salomon XA Wild разполага и с 3D Advanced Chassis™. Представлява нископрофилна рамка между подметката и междинната подметка. Нейната цел е да осигури стабилно и отзивчиво търкаляне на стъпалото по време на бягане.

Обувки Salomon XA Wild - основни характеристики:

  • Използване на мрежа за добра вентилация;
  • Безшевна конструкция на горната част;
  • Система за свързване Quicklace™ за лесно напасване на обувката;
  • Специален джоб за скриване на механизма за свързване Quicklace™;
  • Технология SensiFit™ за превъзходна стабилност на стъпалото чрез правилно обгръщане на стъпалото от междинната подметка до връзките;
  • Подсилване в горната част на обувката за защита от наранявания на пръстите;
  • Стелката Ortholite® с достатъчна гъвкавост предлага комфорт;
  • Междинната подметка EnergyCell от EVA пяна осигурява адекватно омекотяване;
  • 3D Advanced Chassis™ рамка между подметката и междинната подметка за оптимален трансфер на енергия и допълнителна защита;
  • Подметката Contagrip® MA предлага добро сцепление при различни терени.

Технологии
Основна технология

Ortholite®
Компанията Ortholite® е основана през 1997 година. През повече от 20 години се превърна в световен лидер в производството на стелки за обувки, осигуряващи комфорт и подкрепа на структурата на крака чрез система на профилиране. Освен това, стелките са еластични и няма да изчезнат със времето. Материалът, от който са изRabотени стелките, е дишащ, което е особено подходящо за обувки, предназначени за физическа активност. В същото време моделът премахва влагата, образувана от краката. Добавящата към всички посочени свойства е, че стелките Ortholite® имат антибактериални свойства, което намалява риска от неприятни миризми. Стелките могат да се перат в пералнята, което ги прави лесни за поддръжка.

Технология на производителя

Salomon Contagrip®
Изключително издръжливи и осигуряващи отлично сцепление. Основната цел на създателите на Contagrip® подметките на марката Salomon е да осигурят безупречни постижения, независимо дали става въпрос за слънце, дъжд, асфалт или каменисти повърхности. Всяка Contagrip® подметка е съставена от повече от двадесет компонента, които трябва да осигурят оптимална производителност в зависимост от дейността, която ще се извършва със съответната обувка.

Технология на производителя

Системата Salomon Quicklace™
Бързата система за връзване Quicklace™ на Salomon ще ви позволи да спестите ценни секунди. Вместо традиционни връзки, ще намерите сгъваеми ленти в обувките, които могат бързо да се развият и затворят.

Технология на производителя

Salomon 3D Advanced Chassis™
Нисък профил на 3D Advanced Chassis™ рама, поставена между междинната подметка и външната подметка, позволява по-добър контрол върху движението и пренос на енергия. Тя осигурява допълнителна защита и в резултат на това - прецизно, стабилно и динамично прехвърляне на теглото от петата към пръстите на крака.

Технология на производителя

Salomon SensiFit™
Технологията SensiFit™ гарантира оптимално прилягане на крака в обувката чрез конструкцията на горната част. Тя обгръща краката от средната подметка до връзването, което прави прилягането на обувката още по-точно, а също така я прави по-сигурна и осигурява по-високо ниво на комфорт.

Технология на производителя

Salomon EnergyCell™+
Средната подметка Salomon EnergyCell™+ е висококачествена компонента, използвана във висок клас планинска и бягаща обувка на френската марка. Средната подметка EnergyCell™+ осигурява отлични характеристики на отскок, висока възвръщаемост на енергията, издръжливост и амортизация.

Техническа спецификация
Цвят кафяв
Пол Дамски
No-code Nie
Серия на производителя Salomon XA
Още информация Запознайте се с марката Salomon
Терен 70+18 l
Височина Ниски – обувки под глезена
Ширина на лицевата част Обувки с най-универсална ширина (Standard / Regular Fit)
Протектор Без протектор
Материал на външната повърхност на обувката Текстилен материал
Основен материал Безшевна мрежеста горна част с технология SensiFit™
Вътрешна облицовка Текстилна облицовка
Система на стягане на обувката Система за бързо завързване Quicklace™ (с възможност за смяна на връвчицата)
Водоустойчива мембрана Няма мембрана
Drop 11 mm
Тегло на едната обувка ~ 355 g (38)
Амортизация Средна
Степен на амортизация при пръстите 17 mm
Степен на амортизация 28 mm
Дистанция За средни разстояния
Основна технология Ortholite®
Технология на производителя Salomon 3D Advanced Chassis™, Salomon Contagrip®, Salomon EnergyCell™+, Salomon Quicklace™, Salomon Sensifit™
Вътрешна стелка EVA
Активност Бягане

Salomon XA Wild - отзиви на клиенти

0.0