top

Дамски къси панталони Columbia Peak To Point Short - nocturnal denim print

с включен ДДС 63,99 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 63,99 лв.
препоръчителна цена на производителя 106,99 лв. (-40%)
Only %1 left
Цена за доставка от 11,99 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 190893489928-1

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Дамските къси панталони Columbia Peak To Point са предназначени за всички жени, които търсят леко традиционно решение за лятото. Продуктът е изработен с технологията Omni-Shade™. Тя отговаря за осигуряването на защита от вредните слънчеви лъчи. Така че можете да се наслаждавате на дейностите на открито без прекъсване.

Друга технология за изработка на Omni-Shield™ е Omni-Shield™. Тя подобрява способността на тъканта да устоява на мръсотия и замърсявания, а също така забавя намокрянето на тъканта. Така че дори лек летен дъждец не би трябвало да провали плановете ви.

Късите панталони за жени Columbia Peak to Point са с права кройка на крачолите и са съобразени с женската фигура. Моделът разполага с джобове с ципове, които ви помагат да организирате вещите си за поход или бягане. Цялата дреха е със средна височина за по-добро прилягане. Късите панталони са изработени от комбинация от два материала - полиестер и еластан. Първият осигурява добра дишаемост на материята и намалява времето за съхнене, когато е мокра. Освен това той увеличава издръжливостта на влакното. От друга страна, добавянето на еластан прави тъканта по-гъвкава, което ѝ позволява да се адаптира по-добре към фигурата на потребителя.

Дамските къси панталони Columbia Peak to Point са изработени по две технологии с марката Columbia. Първата, Omni-Shield™, осигурява устойчивост на проникване на мръсотия и течности в тъканта. Тя също така намалява времето за съхнене, когато е мокра. А втората, Omni-Shade™, осигурява защита срещу част от ултравиолетовите лъчи А и В, за да се предотвратят изгаряния на кожата. По този начин, когато сте на открито, не е нужно да се притеснявате, че прекомерното излагане на слънце ще попречи на тренировките ви по бягане или на преходите в планината.

Дамските къси панталони Columbia Peak to Point са предпочитаният модел за летни бягания и навсякъде, където искате еластични къси панталони за прилепване.

Columbia Peak to Point Short - основни характеристики:

  • Защита от вредните ултравиолетови лъчи с Omni-Shade™;
  • Подобрено отблъскване на мръсотията с Omni-Shield™;
  • Права кройка на крачола;
  • Подходяща за женски силует;
  • Полиестер за дишане и бързосъхнещи свойства;
  • Еластан за леко разтягане;
  • Вътрешно регулируем колан;
  • Среден ръст;
  • Моделът е оборудван с джобове с ципове.

Omni-Shield™ е технология на тъканта, изработена и покрита така, че да увеличи устойчивостта на проникване на течности в тъканта и да я запази по-дълго време защитена от замърсяване. Освен това предлага бързо изсъхване на тъканта, така че когато дрехата се намокри, тя бързо е готова да се използва отново.
Дрехите с Omni-Shade™ осигуряват защита от вредните слънчеви лъчи. Omni-Shade™ блокира част от ултравиолетовите лъчи А и В(UVA и UVB). Това помага за предотвратяване на слънчеви изгаряния, а в дългосрочен план - дори за увреждане на кожата. Степента на защита се определя от ултравиолетовия защитен фактор(UPF) - колкото по-висок е той, толкова по-добра защита осигурява дрехата.

Технологии
Технология на производителя

Columbia Omni-Shade™
Материалът с технологията Omni-Shade® от марката Columbia предоставя защита срещу вредните слънчеви лъчи. Omni-Shade блокира част от ултравиолетовото лъчение тип А и В (UVA и UVB). Това помага да се предотвратят слънчеви изгаряния и в дългосрочен план дори заболявания на кожата. Нивото на защита се определя с помощта на фактора Ultraviolet Protection Factor (UPF) - колкото по-висок е, толкова по-добра защита осигурява дадената облекло.

Технология на производителя

Columbia Omni-Shield™
Omni-Shield™ е технология за хидрофобно нанасяне на материята, което намалява възможността за проникване на вода и други течности в дълбочината на платът и по-дълго я предпазва от замърсявания. Тя осигурява бързо изсъхване на платът, така че след намокряне облеклото бързо да е готово за повторна употреба.

Основна технология

UPF Protection
Когато изразходваме активно време, често сме изложени на продължително слънчево излагане и UV лъчи. Това може да доведе до изгаряния, предвременно стареене на кожата и, в най-лошия случай, дори до рак на кожата. Затова някои материали ни предпазват, като отразяват част от вредното излъчване. Например UPF 50 означава, че този материал позволява пропускане само на 1/50 от UV излъчванията.

Техническа спецификация
Оригинален символ на продукта 1727611_591
Цвят тъмносин
Пол Дамски
No-code Nie
Основен материал 90% полиестер, 10% еластан
Дължина на крачола Къси, до коляното
Вътрешни къси панталони He
Вид колан Класически, с разкопчаване, с цепка
Допълнителен колан Без колан
Странични джобове Да, закопчаващи се с ципове
Задни джобове Без джобове отзад
Допълнителни джобове Да, 1 джоб на бедрото
Основна технология UPF Protection
Технология на производителя Columbia Omni-Shade™, Columbia Omni-Shield™
Outlet да
Активност Трекинг, Пешеходен туризъм / хайкинг

Columbia Peak To Point Short - отзиви на клиенти

0.0