top

Дамска раница Ortovox Peak 32 S - night blue

с включен ДДС 342,49 лв.
най-ниска цена за 30 дни преди намаление 308,99 лв. (+11%)
препоръчителна цена на производителя 472,99 лв. (-27%)
Цена за доставка от 0,00 лв. Подробности
Идентификация на продукта: 4251422511896

Задайте въпрос
Попитайте за продукт
Сайт, защитен от reCAPTCHA и Политика за поверителност на Google , както и Условия на услугите.
Разход за доставка
Прилагаме ПЛОСКИ СТАВКИ – теглото и размерите на пратката не влияят върху цената за доставка!
ECONT
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане Наложен платеж
0 - 98,99 лв. 11,99 лв. 13,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис 2 лв.
ECONT office (pickup point)
Обща цена на поръчаните продукти Разход за доставка
Предварително плащане
0 - 98,99 лв. 11,99 лв.
≥ 99 лв. Гратис

Дамската раница Ortovox Peak 32S е с дизайн, който няма да ви разочарова във високите планини. Независимо дали сте почитател на преодоляването на по-трудни пътеки на крак или предпочитате ски проучването на непознати райони на любимите ви планини.

Този модел е предложение на известната компания Ortovox, която е специализирана в областта на високопланинската екипировка. Представената раница, благодарение на скъсената си конструкция, се адаптира по-добре към женския силует, което е изключително важно по време на по-продължителни дейности в тежки планински терени. Тази специална конструкция, подкрепена от отлична система за носене, е гаранция за оптимален комфорт както на пътеката, така и извън нея, когато карате ски.

Дамската раница Ortovox Peak 32S ще подхожда на женската фигура благодарение на скъсения заден панел, така че да се адаптира добре към по-финия гръб на потребителя. Прилягането на модела е гарантирано и от контурираните презрамки. Системата за носене Swisswool-Full-Contact осигурява дишане и терморегулация. Това се дължи на използването на швейцарска вълна, поддържана от перфориран материал. Благодарение на това решение влагата, възникваща в областта на гърба, може да се транспортира ефективно, така че климатът около кожата да бъде приятно сух. Освен това вълнените влакна регулират топлинните характеристики, така че да се намали усещането за прегряване. Раницата е базирана на алуминиева рамка, което означава, че предлага стабилно пренасяне на екипировката ви. Така че, когато се придвижвате към дестинацията си, ще можете да се наслаждавате на правилното й положение на гърба през цялото време. Този аспект се поддържа и от подходящо изработените бедрен колан и гръдна лента. Използването на найлон в конструкцията на модела, от друга страна, прави цялото нещо по-устойчиво на случайни повреди, така че да се представя по-добре в условията на открито.

Тази дамска раница Ortovox Peak 32S е модел, който може да бъде достъпен отгоре, както и чрез цип по периферията му. Освен това цялата раница предлага редица възможности за закрепване на оборудване. Специалните примки отпред дават възможност за закрепване на брадва или трекинг пръти. Въжето може да се съхранява удобно под капака и да се обезопаси с ремъци отстрани. Можете също така да закрепите удобно ски отпред или отстрани на модела, в зависимост от предпочитанията ви. Раницата разполага и с четири джоба за съхранение на отделни елементи от екипировката. По-големият джоб в предната част е създаден, за да можете удобно да съхранявате онези предмети, до които искате да имате лесен достъп. Има място и за карта, както и за по-малки предмети, които могат да се съхраняват в джоба на капака или на колана на кръста. Раницата е съвместима и със система за хидратация, така че ще можете да утолявате жаждата си удобно по време на дейността, която предприемате.

Ortovox Peak 32 S получи престижната награда "Златен победител" в категорията "Раници" на ISPO 2016, като съдиите оцениха гърба, изработен от вълна, повишаващ нивото на хигиена и запазващ контакта на тялото ви с естествения материал.

Раница Ortovox Peak 32S - основни характеристики:

 • Перфектна за катерене или скачане с парашут;
 • Разполага със система за носене, използваща системата Short Back System, адаптирана към по-финия гръб;
 • Изработена от найлон за повишена устойчивост на случайни повреди;
 • Системата за носене Swisswool-Full-Contact се грижи отлично за отвеждането на влагата благодарение на използването на Swisswool, покрита с перфориран материал;
 • Осигурява стабилност;
 • Разполага с удобни регулируеми презрамки;
 • Гръден ремък със свирка;
 • Бедрен колан с джоб;
 • Колани за регулиране на разпределението на теглото на раменните ремъци;
 • Съвместим със система за хидратация;
 • Обемно основно отделение с достъп отгоре или чрез цип по периметъра на раницата;
 • джоб в капака за ценни дребни предмети;
 • Преден джоб;
 • джоб за карта
 • Примки за закачане на два ледени брадви или трекинг пръти на предния панел;
 • Възможност за удобно закачане на въже;
 • Два чифта компресионни ремъци отстрани улесняват закрепването на ски или друга екипировка;
 • Възможност за закрепване на ски под наклон;
 • Включена мрежа за каска;
 • Снабдена с ципове, които ограничават навлизането на вода в модела;
 • Моделът е отличен с престижната награда "Златен победител" в категория "Раници" на ISPO 2016.

Технологии
Технология на производителя

Ortovox Swisswool
Ortovox Swisswool е специална изолация, използвана от компанията Ortovox в облеклото си. Материалът се отличава с използването на естествена вълна, получена от подбрани швейцарски овце. Вълната, използвана в изолацията Swisswool, се добива в екологични условия и се отнася с етично отношение към овцете. Важен факт е също така, че вълната се пренася за по-нататъшна обRabотка в кратък период от време, което намалява емисията на въглероден диоксид. Материалът се отличава с високо качество и добро съотношение между тегло и предлагания топлинен комфорт, който е възможен благодарение на специалните въздушни зони, които се образуват между влакната. Това също така позволява значително компресиране на дрехите при опаковане. Swisswool съдържа и синтетичен полиакрил.

Техническа спецификация
Цвят тъмносин
Пол Дамски
No-code Nie
Колекция на производителя Ortovox Backpacks
Вид раница Катерачна раница със среден размер с кръстен колан. Проектирана специално за пренасяне на по-голямо количество инвентар.
Обем 32 l
Тегло ~ 1410 g
Минимално тегло на раницата ~ 1340 g
Материя 420D HD рипстоп найлон, 420D manstar найлон
Система за хидратация Раница, съвместима с хидратираща система (продава се отделно). Позволява изкарване на тръбичката с мундщука навън и закачане на презрамката.
Препоръчана хидратираща система До 3 L
Водоустойчиво покривало за раница Без покривало
Носеща система Фиксиран заден панел – близко до гърба, стабилен. Устойчив на деформация от носената екипировка, навлизане на сняг или мръсотия; при зимни условия ограничава охлаждането.
Регулиране на носещата система Няма – панелът за очакване на презрамките е с фиксирана височина на окачване (без вертикално регулиране).
Напасване Презрамки с променлива дължина, кръстен колан с регулируема обиколка, презрамки с анатомичен профил, гръден колан с регулируема дължина и височина
Носеща система Универсална – за възрастни (скъсена версия)
Достъп до главното отделение Отгоре и отпред
Закрепване на ски Диагонално с помощта на ремък отпред на раницата, С помощта на странични ремъци (вертикално или под формата на буквата „А“)
Допълнителни характеристики Аварийна свирка, Странични компресивни ремъци, Халка за инвентар отпред, Халка за инвентар на кръстния колан, Каишка за прикрепване на катерачно въже, Дръжки за 2 пикела, Примки за закачане на щеки, Вътрешно джобче за дребни вещи, 1 джобче на кръстния колан, SOS инструкция
Закрепване на каска Мрежа за носене на каска (helmet holder) в комплекта
CE липса
Сертификат TÜV/GS липса
Размери ~ 62 x 29 x 21 cm
Основна технология Nagroda ISPO
Технология на производителя Ortovox Swisswool
Активност Алпинизъм / високопланинско катерене, Ски туринг

Ortovox Peak 32 S - отзиви на клиенти

0.0